Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!perjantai 1. heinäkuuta 2011

Outin kortit samoista materiaaleista 1/4

Omassa ringissäni laitoin ensimmäisenä materiaalit jakoon. Siis nythän mä en muistanut ollenkaan laittaa kuvaa niistä matskuista ennen kortin tekemistä.. Oonkohan mä ottanutkaan sellaista edes. No, näillä mennään nyt.. Matskuja oli siis tuo vihreä kukkapaperi (jonkin verran isompi kuin tuo 5x5 tuumainen korttipohja), sit valkoiselle paperille mustalla leimattu sudenkorento, big shotilla kohokuvioitu nuottiviivastopaperi ja 5 keltaista punchattua kukkaa.

Tämä oli eka kerta, kun valitsin materiaalit ensin ja sitten vasta lähdin korttia suunnittelemaan. Onhan se paljon mielenkiintoisempaa ja haastavampaa tehdä niin päin. Omalle korttipohjalleni teippasin hieman saksitun kukkapaperin, sen päälle teippasin tuon nuottikohopaperin, jonka stanssasin vielä ennen teippaamista. Sudenkorento (rakastan niitä!) päätyi lentelemään siihen paperin yläkulmaan. Leikkasin sen melkein ääriään myöten irti ja väritin keltaisella (ihan tavan puuvärillä). Kukat sommittelin kortin alareunaan; joka toisen 3D -tarralla kiinni. Ja kortin keskelle stanssasin pieniä ympyröitä, joihin leimasin kirjaimet.


Kun olin korttia tekemässä, alkoi äkkiä ukkonen mekastaa ja sataa kaatamalla. Suljin nopeasti glossyn korkin ja ryntäsin ottamaan vaatteita pyykkinarulta suojaan. Kun tulin takaisin, oli vanhempi tyttöni aukaissut sen korkin ja laittanut glossyä sinne sun tänne. Kyllä kismitti. Yritin pyyhkiä sitä nuottien päältä pois, mutta kyllähän siitä huomaa aiheutuneet vahingot, kun tarkasti katsoo. Sudenkorennon päällä sitä oli aika paljon ja siitä tulikin sitten idea, että laitan sudenkorennon joka kohtaan glossyä niin, että on koko öttiäinen koholla. Oli huvittavaa, kun se oli mielestäni hyvä idea ja täysin tyttöni aikaansaannosta.

Kirjainympyröissä oli myös glossyä, joten laitoin sitten koko ympyrät glossyn peittoon. Niistäkin tuli tosi kivat mielestäni! Reunat väritin ennen sitä myös keltaisella puuvärillä. Kukkien päälle keskustaksi laitoin kimalleliimaa.


Sisäpuolen sommittelusta tuli hieman erikoinen. Pohjalle käytin kukkapaperista ylijääneen osan ja nuottikohokuvio pääsi toiseenkin paperiin, mutta hieman eri väriseen, kun aiempia papereita ei enää ollut. Niiden päälle sitten tuo stanssattu tekstipaperi, jonka reunat väritin vihreällä. Mitä tuumaatte: onko liian omituinen tuo kortin sisäpuoli?


Takapuoli on jäänyt taas vinoon.. Sinne laitoin kans kukkapaperin viimeisen ylijääneen osan. Signeerausleimakuvan päälle tyttö oli myös sohrinut sitä glossyä, niin laitoin sitten tuon sisemmän ympyrän sitä täyteen. Tuli mieleen kuin se olisi näyttänyt sinetiltä. 


Tässä vielä muiden rinkiläisten kortit:

Päpsy

Jose

Sirpa

Kiitos,
että kävit lukemassa höpinöitäni!
Olisi todella mukava,
jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla,
kiitos!

 

2 kommenttia:

  1. Moi oon parina päivänä yrittäny kysellä sua kk chatissa mut laitan nyt tänne ku ei taideta sattua samaan aikaan=) Niin että en löydä sun blogista mitää kohtaa minne pitäisi linkittää noi sirpan matskuista kortti ja sitten noista omista matskuista. Lähen reissuun niin aattelin laittaa tähän nämä suorien linkkien osoitteet, jos voisit käydä laittamassa ne sinne oikeisiin postauksiin.. Jos et ehdi laittaa niin voisitko sitten laittaa mulle sähköpostiin suorat linkit niihin postauksiin joihin lisään omat kommentit.

    sirpan matskut: http://villakeiju.vuodatus.net/blog/2973170/sirpan-matskuista-kortti/

    mun omat matskut: http://villakeiju.vuodatus.net/blog/2973199/kortti-omista-materiaaleista/

    VastaaPoista
  2. Johanna: Juu, mä kuulin, et olit mua huhuillut ja yritin vuorostani huhuilla sua, mut et ollu paikalla. Ja silloin kun satuttiin oleen yhtä aikaa, niin sit mulla pimeni koko chatti. Mut kiitos linkeistä, mä lisään ne omille kohdilleen. Sirpan matskuista postaus oli jo, mut sun matskuista ei vielä. :)

    VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!