Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!perjantai 29. heinäkuuta 2011

P*skarteluhaaste #101: Bingo

Tässä bingoruutu, jonka mukaan materiaalit piti valita:


Itselleni osui heti ensimmäisenä silmään sanat metalli ja sininen. En ole ollenkaan varma, päästetäänkö minut suunnittelemillani matskuilla haasteeseen mukaan. Muistin nimittäin kaapissani lojuvan sellaista sinistä "paperia", joka ei ole ensinkään paperia, vaan jotain foliota paksumpaa. Tämän toivoisin siis laskettavan metalliksi.. Onko se sinun mielestäsi sitä? Tähtikortteja olen tehnyt hyvin vähän, joten tämä oli ihan kiva juttu. Tässä korttini:


Kohokuvioin tuon metallipaperin. Pitkään mietin, miten oikein sitä käyttäisin. Vihdoin viimein monen sommitteluyrityksen jälkeen olin tyytyväinen. Korttipohjalle skräppipaperia ja sen päälle kolmioksi leikattu kohokuviopaperi ja sen päälle kohotarroilla stanssattu tähti. Tähden sävytin tuputtamalla.

Jotain kortti vielä kovasti kaipasi ja ajattelin, että napit voisivat käydä tähän oivallisesti. Siinä samassa muistinkin nuo napit, jotka korttiin sitten päätyivät. Kerrassaan loistavaa, ajattelin. Napit on lähes täydellisesti saman väriset kohokuviopaperin kanssa ja niidenkin sisällä näyttää olevan jotain epämääräisiä pallokuvioita. Kortista tuli varsin tähtitieteellinen; napit olkoon nyt sitten vaikka planeettoja. Tässä lähikuvaa:


Ja vielä lähikuvaa napeista (ne ovat todella erikoiset napit mielestäni -kuin tatit): Sisäpuoli:


Sisäpuoleen en ollut oikein tyytyväinen. Halusin sinnekin kolmion, mutta se näytti tyhmältä valkoisena. Vaalea se piti olla kuitenkin sävyltään, että siitä näkee kirjoitetun tekstin. Niinpä päädyin värittämään paperin reunoja siniseksi. Vieläkään en ollut tyytyväinen, jotenkin olisi pitänyt saada tuota kohokuviopaperia vaikka valkoisen paperin alle. Mietin, olisiko pitänyt laittaa tälle sivulle tähti, mutta se jäi nyt sitten laittamatta. Mitä mieltä sinä olet? Tässä takapuoli:


Tänne sitten päädyin tähden laittamaan; olisi ollut muutenkin ihan pöljän näköinen. Blogiosoite on näemmä tuolta unohtunut; pitää kirjoittaa se vielä. Ja tässä kirjekuori:


Kirjekuoret koristelen kortteihin siis silloin, kun käytän korttipohjia, joiden mukana on tullut valmiina samanväriset kirjekuoret. Pitäisi varmaan ruveta tekemään muillekin korteille samoin. Koristeletko sinä kirjekuoret? Entäpä kortin sisä- ja takapuolen? Jokohan minä olen tätä kysynyt... hmm.

Materiaalitiedot:

- Korttipohja: Craft UK
- Skräppipaperi: Kaiser Craftin Magic Happens Collection
- Metallipaperi: Tiimari (?)
- Kohokuviotasku: Provo Craft
- Stanssattu tähti: Saatu lahjaksi
- Väritys: Jostain lasten leimasinpaketista tullut keltainen leimasinmuste (tähti), Inktense indigo blue (tekstipaperin reunat)
- Napit: Saatu äidiltäni / tätiltäni
- Sisäpuolen tekstipaperi: Canson Illustration 250
- Kiinnitys: ATG, kohotarrat, Glossy accent
- Lisäksi: Big shot, giljotiini

Kiitos,
että kävit lukemassa höpinöitäni!
Olisi todella mukava,
jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla,
kiitos!

 

5 kommenttia:

 1. Tosi kiva raikkaan erilainen, minäkin mietin samaa riviä mutta tuohon metalliin sitten se tyssäsi. Erinomainen kokonaisuus!

  VastaaPoista
 2. Erilainen, erikoinen kortti, mä tykkään!
  Erityistilanteissa koristelen kortin sisäpuolelta, ne ovat kuitenkin aina hyvin henkilöhtaisia, enkä esittele niitä koskaan blogissani :)
  Takapuolta en koristele, ainoastaan nimeni ja blogiosoitteeni sinne leimaan.
  Mitä kirjekuoreen tulee, niin hyvin harvoin koristelen, senkin siis vain hyvin erityisissä tapauksissa.
  Hyvää viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 3. Phedra: Onpa kiva kuulla, että korttini on samalla kiva, vaikkakin erilainen. Mä tykkään tehdä erilaisia kortteja, jos vaan mahdollista. :) Kiitos, kun jätit kommentin! :D

  Maaret: Sun vastaukseen voisin liittää tuon Phedran vastauksen.. Tulin tosi iloiseksi, että tykkäätte! Aivan ihanaa, että jätit sinäkin kommentin ja todella kiva, kun jaksoit vastata kysymyksiini! :D

  VastaaPoista
 4. Kortti on kerrassaan valloittava, kun tähti valaisee alas sinisestä taivaastaan. Kaikki erilaiset materiaalit toimivat hienosti yhteen!

  VastaaPoista
 5. Erja: Kiitos kommentistasi!! Olipa mukavaa luettavaa. :D

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!