Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!lauantai 30. heinäkuuta 2011

Peikkotytön haasteita #2: Keittiö

HEINÄKUUN HAASTE: KEITTIÖ 
Lisähaaste: Pastellivärejä

Minä oon nyt näköjään sellaisella innolla ja höngällä tehnyt näitä haastekortteja, että tässäkin unohtui kokoaan tuo lisähaaste. Katsoin tuon haasteen jo joku aika sitten ja äsken rupesin vaan toteuttamaan, kun luulin muistavani koko ohjeistuksen. Peikkotytön yllätys vaihtoja ja haasteita blogiin teen haastekortin ekaa kertaa. No, tässä joka tapauksessa korttini:


Kaivelin leimakuvajemmaani ja löysin tuon hiiri -leimakuvan. Eikös se passaa tähän haasteeseen vallan mainiosti?! Värittämisen jälkeen muistin tuon skräppipaperin ja ajattelin, että sehän passaa. Päätin pitkästä aikaa sijoittaa kortin kuvan keskelle korttipohjaa, vaikkakin käytin neliökorttipohjaa, mihin olisi mahtunut sijoitella muullakin tavoin.

Kauhea miettiminen oli, mitä koristeita laitan. Sitten huomasin nuo kukat ja laitoin ne, kun niiden sävy sopi mielestäni ihan kivasti kortin väreihin. Vielä oli kortti jotenkin orpo, niin lisäsin  nuo kiehkurat vielä. Ne on itse asiassa leikattu yhdestä isosta kiehkurasta ja vasemman puolimmainen on käännetty nurinpäin, että olisi symmetrinen oikeanpuolimmaisen kanssa. Violetin värin tuputtelin niihin sienellä.


Sisäpuoli tuli sitten näyttämään tuolta. En tiedä, käyvätkö ne nyt kovin hyvin yhteen, mutta muuten kyllä tykkään tuosta kiehkurasta, joka peittää suuren osan kirjoitustilasta.


Takapuoli näyttää kutakuinkin samalta. 
 

 Kirjekuori jäi kääntämisestä huolimatta väärinpäin. Ole ystävällinen ja taivuta päätäsi vasemmalle, niin tiedät, miten päin kirjekuorta tulee katsoa.. :D

Materiaalitiedot:

- Korttipohja: Craft UK
- Skräppipaperi: Dovercraftin Funky Vintage (tilattu Englannista Craft Superstoresta)
- Leimakuva: Koukussa kortteihin leimakuvavaihto
- Väritys: Inketense & vesi (leimakuva), Archival (kiehkurat painettu suoraan leimasintyynyyn)
- Stanssi: Spellbindersin Labels One
- Kukat: Ostettu jostain nettikirpparilta
- Kiehkurat: Saatu lahjaksi
- Kiinnitys: Artemio (skräppipaperi) & ZIG 2 way glue (kiehkurat) & Glossy Accent (kukat)


Kiitos,
että kävit lukemassa höpinöitäni!
Olisi todella mukava,
jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla,
kiitos!

 

4 kommenttia:

  1. Kaunis kortti! Kiitos osallistumisesta! :)

    VastaaPoista
  2. Upea kortti ja kiva teko selostus kuvineen kaikkineen

    VastaaPoista
  3. Kotilaiska: Kiitos! Tosi kiva kuulla, että kiinnostuit lukemaan tekstitkin! :D

    VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!