Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!tiistai 19. heinäkuuta 2011

Outin kortit samoista materiaaleista 3/4

Sirpan materiaalit tulivat eilen ja saman tien tein kortin valmiiksi. En vaan ehtinyt heti postaamaan. Tähän korttiin tulikin ensimmäinen Magnolia -leimakuva, minkä olen koskaan värittänyt ja tehnyt kortiksi. Tässä kuva materiaaleista:


Jälleen tuntui materiaaleja olevan runsaasti ja mietin, että mitähän tästä saan syntymään. Ääneen puhuin ajatuksiani miehelleni, joka tuli materiaaleja katsomaan ja sanoi samantien, miten hän matskut laittaisi. Hänhän ei siis ole kortteja koskaan tehnyt. ;) No, hänen ideansapa kuulosti oikein hyvältä, joten tämä kortti on nyt sitten yhdessä suunniteltu ja minä toteuttanut:


Kaksipuolisesta skräppipaperista käytin tämän värikkäämmän lintupuolen (tosin molemmilla puolilla oli lintuja). Ensin ajattelin, että pitäisikö minun kääntää vasemmalta yläkulmasta nurkka, että toisen puolen paperiakin näkyisi. Vaaleanpunainen toinen puoli olisi ollut vähän lisänä muulle pinkille tuossa kortissa. Mutta se toinen puoli ei ollut mielestäni tarpeeksi ihastuttava, että sen pitäisi päästä esiin -eikä se sitten tuohon sommitteluun edes käynyt. 

Perhonen on kohokuviopaperista irti leikattu ja väri painettu suoraan violetista leimasintyynystä. Etupuolelle en osannut muuten tuota kohopaperia käyttää, vaikka se olikin tosi ihana.

Leimakuvan meinasin värittää Aqua Promarker -tusseilla blenderin kanssa, mutta väritinkin sitten ainoastaan ihoalueet, kun tuli jo siinä sellainen olo, että ei tule värittämisestä mitään. Joka kerta, kun otan kyseiset tussit esiin, tuntuu hyvin vahvasti, että olen niiin surkea värittämään niillä. Puuvärit,  akvarellivärit, ja erityisesti Inktenset ovat paaaaljon enemmän minun mieleeni. 

Molempia pitäis kyllä harjoitella, mutta erityisesti noiden tussien käyttöä. Tuossakin silmän alue meni mönkään heti, kun aloin blenderiä käyttää. Loput kuvasta väritin Inktenseillä veden kanssa. Öljyllä olisin värittänyt muuten, mutta olin ulkona ja vesisäiliökynä oli helpompi ottaa sinne mukaan. Kuten näkyy, harjoittelua siis tarvitaan siinäkin. Hatusta tuli mielestäni ihan kiva, mutta mekosta ei. 

Ja leimakuvan stanssasin vielä. Olisin halunnut käyttää yhtä toista stanssia, mutta tuo ovaalistanssi on isoin stanssi, mitä minulla on ja sitä tulee sitten käytettyä näiden isojen leimakuvien kanssa aina, kun muut ovat liian pieniä (Olisiko tässä hyvä tekosyy stanssiostoksille? khihiii).

Kortin oikealle puolelle toteutin sitten sen mieheni idean, että kapea vihreä nauha olisi kasvin varsi ja nuo vihreät puulastut olisi lehtiä. Mihinkähän tarkoitukseen nuo puulastut oikein edes on, tietääkö kukaan? Mietin, että leikkelisinkö lastuja lehtien muotoisiksi, mutta mies oli sitä mieltä, että ei ja itsekin olen ihan tyytyväinen tuohon päätökseen. 

Kaiken muun teippasin teippipyssyllä, mutta kukat ja lehdet liimasin glossyllä.  Kukkien asetteleminen noin oli sitten oma ajatukseni. Kahta muuta kukkaa en osannut etupuolelle sovitella, mutta kortissa ne on nekin (sisä- ja takapuolella).

Tässä lähikuvaa tuosta kukasta:


Ja tässä kuva kortin sisäpuolelta:


Koristeeksi laitoin palasen sitä ihanaa perhoskohokuviopaperia, jota painoin samalla violetilla mustetyynyllä. Tuli mielestäni tosi kivan näköinen. Toiselle puolelle jämäpaperi lintupaperista ja keskelle yksi kukka.

Tässä kuva takapuolesta:


Sinne pääsi koristukseksi tuo ihan pikkuinenkin jämäpaperin palanen kukan kera. Ja kuten ehkä huomaat, signeerausleimasin on edelleen kadoksissa...

 Tässä vielä muiden rinkiläisten kortit:

Kiitos,
että kävit lukemassa höpinöitäni!
Olisi todella mukava,
jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla,
kiitos!

1 kommentti:

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!