Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Koukussa kortteihin haaste Ilmatteeks #6: Kierrätys

Tee siis korttisi
KIERRÄTYSMATERIAALEISTA!
Stansseja ja leikkureita yms saa käyttää, mutta kaikki materiaali tulee olla
kierrätettyä, myös korttipohjan materiaali.
Liima ja teippi toki uutta.. :D
Mustetta saa käyttää, leimata saa (kunhan leimauksen pohja on kierrätettyä), mutta ei tehdä korttia muista ns. mössöistä ja tököteistä) :)

Tuossa siis sanallinen ohjeistus tämänkertaiseen korttiin. Tämä olikin tosi mielenkiintoinen, kun tykkään kovasti kierrättää. Lopputulos ei vaan ollut oikein mieleinen, tuntui että meni joka ikinen kortintekovaihe mönkään. Tässäpä tämä siis:


Ensimmäisenä käteeni osui A3 -kokoisen akvarellipaperilehtiön taustapahvi, joka oli aivan hullun paksua. Saksilla sain jungerrettua pahvin kaksiosaiseksi kortiksi. Etusivun keskustaa yritin stanssata, mutta pahvi oli liian paksua. Se jätti ainoastaan stanssin rajat, joita myöten yritin sormiveitsellä leikata keskustaa irti. No, irti sain, mutta en kovin siististi. Ja stanssi ei ollutkaan ollut täysin keskellä, joten en halunnut käyttää sitä. Leikkasin kortin takapuolen omaksi yksipuoleiseksi kortikseen.
Korttipohjaan teippasin teippipyssylläni tuon puiden lehtitaustan, jonka oli muutamaa päivää aikaisemmin ottanut talteen jostain lehdestä (tämä haaste ei silloin ollut vielä mielessäni). 

Kaikenlaisia matskuja tuumailin ja mietiskelin, mutta päädyin käyttämään prässättyjä kukkia. Minulla oli tarkoitus prässätä niitä juuri saamallani mikroprässillä, mutta kun en ehtinyt, niin otin sitten vanhoja perinteisellä tyylillä prässäämiäni. Ne asettelin kortin päälle ja liimasin muutamasta kohtaa kiinni. Kukat ei kuitenkaan oikein erotu taustasta, mutta ei ollut parempiakaan kukkia tarjolla.

Kortti tarvitsi kuitenkin jonkinlaisen kalvon päällensä, ettei kukat karisisi, niinpä muistin juuri samana päivänä roskiin heittämäni pahvi"laatikon" läpinäkyvän kannen. Sen kaivoin ja leikkasin kortin päälle. Reunoista kiinnitin teippipyssyllä. Laatikossa asui aikaisemmin kirpparilta ostamiani lasten muovisia eläimiä.

No, sitten ajettelin saada niitä teippikohtia jotenkin piiloon (vaikka läpinäkyvää teippiä olikin) ja yritin ATG -teippipyssyn teippirullan sitä jo käytettyä toista puolta ideoida siihen, mutta rumalta näytti. Ja piti ottaa ne pois ja hangata teippi pois. 

Sitten ajattelin laittaa koristeeksi helmiä (muovisia), jotka osittain purin äitini vanhasta korusta. Ne ovat siis edelleen nauhana kiinni toisissaan. Korua purkaessa kävi tietysti pieni kömmähdys ja helmet alkoivat juosta lattialle. Kuumaliimapyssyä en löytänyt mistään, joten kiinnitin sitten senkin teippipyssyllä. Kyllä se vielä ainakin näkyy kestävän, miten lie sitten myöhemmin.

Mukavaa tässä kortissa oli kuitenkin se, että tuli (tulee) tehtyä toisistaan hyvin erinäköisiä kortteja! :D

Tässä vielä lähikuvaa prässätyistä kukista:Kiitos,
että kävit lukemassa höpinöitäni!
Olisi todella mukava,
jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla,
kiitos!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!