Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Lorukorttivaihto 4: Aakkoset TÄYNNÄ

Jälleen on aika uuden lorukorttivaihdon. Tämän kertaisena aiheena toimii aakkoset, koska minulta on tällaista vaihtoa pyydetty -ja mielelläni mahdollisuuksien mukaan toteutan toiveita. Itsellänikin kyllä aiheita riittää moniin vaihtoihin. Lisäksi tämä oli oikein kiva idea myös minusta.

Vaihtoon otetaan 14 osallistujaa, joista jokainen tekee kahdesta (2) eri kirjaimesta lorukortin jokaiselle vaihtoon osallistuvalle. Eli jokainen tekee 2x14 eli yhteensä 28 korttia. Näin saadaan kaikki kirjaimet mukaan samaan vaihtoon. Lisäksi vaihto todennäköisesti toimii paljon sutjakammin, kun osallistujia on 14 eikä 28. Jos osallistujia ei tule tarpeeksi, sopii kai, että mennään sitten sillä osallistujamäärällä, mikä on saatu kokoon. Jokainen voi sitten tehdä puuttuvat kirjaimet itselleen vaikka itse, jos ei muu auta. Lisäksi, jos tiedät kivoja loruja noille vaikeimmille kirjaimille, niin helpottaisi kovasti vaihdon etenemistä, jos olisit valmis valitsemaan edes yhden vaikeamman kirjaimen. Ja jos jollain on ongelmia keksiä loruja joillekin kirjaimille, niin älä silti jätä osallistumatta. Eiköhän me yhdessä keksitä sinulle ehdotuksia!

Kirjaimet valitaan "nopeat syövät hitaat" -periaatteella, joten jos ilmoittaudut nopeasti, niin saat paremmat mahdollisuudet valita itseäsi miellyttävät kirjaimet. Toki voit ilmoittautua myös ensin ja kertoa vasta myöhemmin haluamasi kirjaimet, mutta jos joku ehtii valita omat kirjaimensa sinun ilmoittautumisen jälkeen, jää sinulle vaan vähemmän valinnanvaraa sitten.

Aihe korteissa saa olla mikä tahansa lapsia miellyttävä, mutta valitettavasti haluan sulkea Pikku-Marjan eläinlaulut tämän vaihdon ulkopuolelle. Jos joskus haluatte vaihdon tuosta tai muusta saman tapaisesta valmiista aakkoslorusarjasta, niin ilmoittakaa! Eli lorut voi olla ihan mitä vaan, kunhan ne ja niihin liittyvä kuva viittaa valitsemaasi kirjaimeen. Mukava kyllä olisi, ettei korttisi aihekaan olisi samanlainen kuin jollain toisella, mutta jos näin käy etkä muuta keksi, niin eiköhän se ole ihan ok. Tällä pyrin vaan välttämään sen, ettei kortteihin tulisi liikaa samantyylisiä kuvia. Lisäksi kirjain tulee näkyä selvästi kuvapuolella. Kuvapuolen kirjaimet kirjoitetaan isoilla aakkosilla. Jos pienaakkosvaihtoon on kiinnostusta, ilmoittakaa!

Jos kiinnostuneita on enemmän kuin osallistujia otetaan, niin minä kyllä aion vetää useitakin lorukorttivaihtoja putkeen. Joten ole seuraavalla kerralla ajoissa osallistumassa. Helpoiten se onnistuu tietenkin ryhtyessäsi blogini lukijaksi, jolloin saat blogipäivitykseni automaattisesti. Blogini sivupalkista voit myös erikseen tilata blogini postaukset ja kommentit. Muistathan myös, että kommentin kirjoitusruudun oikealla puolella olevasta Tilaa sähköpostitse -napista voit helposti seurata kyseiseen postaukseen tulevia uusia kommentteja tai minun vastauksia sinun kommentteihisi. Vastaan aina jättämääsi kommenttiin, vaikkei siinä kysymystä olisikaan. Seuraava lorukorttivaihdon aihe on talvi ja pyrin postaamaan tiedon siitä pian.

Muuten säännöt ovat samat kuin edellisissä vaihdoissani:

Valmiit kortit lähetetään minulle. Lähetän osoitteeni teille sähköpostiin. Korttien mukaan laitetaan C5- kokoinen kirjekuori (eli puolet A4 -arkista), jossa valmiina osoitteesi sekä postimerkki. Postin Helposti -kuoret ovat myös todella käteviä, niin ei tarvitse miettiä, riittääkö postimaksut. Vaikka arvelisit postimerkin riittävän sinun tekemiin kortteihin, niin muilla voi olla isompia kortteja, jolloin postimerkki välttämättä riitä.

Minä jaan sitten jokaiselle 2x14 erilaista lorukorttia ja lähetän ne takaisin. Lähetä siis myös itsellesi tuleva lorukorttisi ensin minulle, koska minun on huomattavasti helpompi ja nopeampi jakaa kortit, kun ei tarvitse miettiä, että tälle osallistujalle ei tule kettua, tälle ei aurinkoa jne. Voin vaan latoa kortit samanlaisiin kasoihin.

Jos haluat varmistaa, ettei korttisi vahingossa kastu postin kuljetuksen aikana, laita mukaan pieni muovipussi tai sellofaanikuori korteille. Huomioithan tässäkin, että vaikka sinun korttisi mahtuisivat pieneen minigrip -pussiin, muiden kortit siihen eivät välttämättä kokonsa puolesta mahdu. Ja huomautettakoon tässä vielä, että postin toiminnasta vastaa luonnollisesti posti itse.

Lorukortin pitää olla kooltaan sellainen, että se mahtuu tuohon C5 -kirjekuoreen. Mutta niin suuri sen ei tarvitse olla, pienempikin käy. Tuo on vaan maksimikoko, mitä isompaa ei saa lähettää.

Korttien pitää olla sellaisia, että osallistujat voivat ne halutessaan laminoida tai päällystää kontaktimuovilla. Eli kovin koholla olevia koristeita niihin ei voi laittaa.

Kortteja ei laminoida eikä päällystetä kontaktimuovilla ennen minulle lähettämistä. Jokainen voi tehdä sen itse kortit saatuaan, niin saa sellaisen päällysteen kuin itse tykkää. Saatuasi kortit itsellesi, voit halutessasi laminoida kortit niin, että rei'ität laminointikalvon yhdestä nurkasta, jolloin voit kiinnittää kaikki kortit toisiinsa, jotta ne pysyvät mukavasti yhdessä. Itse en siis halua rei'ittää korttia, joten yhdestä kulmasta leikkaan laminointikalvon vähän kauempaa kortin reunasta.

Kortin muodon voit valita itse. Se voi olla esim. lorun kuvan muotoinen. Pyöreät lorukortit säilynevät parhaiten käytössä, mutta se voi olla myös neliö tai mikä tahansa muu. Kiva vaan, jos tulee eri muotoisia kortteja.

Ja selvyyden vuoksi sanon vielä seuraavaa: Lorukortti on sellainen, jossa toisella puolella on loru ja toisella puolella on lorusta kertova kuva. Myös lorupuolen saa toki kuvittaa, mutta se ei ole pakollista. Lisäksi lorupuolelle lorun alkuun tulee kirjoittaa lorun nimi ja loppuun lorun tekijä ja tekovuosi, jos se on tiedossasi. Jos ei ole, se ei haittaa.

Palautuspäivä on 31.3.2011. Onko siinä sopivasti aikaa, vai liian paljon? Korttien tulee siis olla tuolloin jo minulla. Mutta jos kaikki osallistujat lähettävät korttinsa ennen palautuspäivää, niin sitten lähetän kortit teille tietysti aikaisemmin. Ja olethan ystävällinen ja ilmoitat, jos sinulle tulee esteitä, minkä vuoksi et pysty palauttamaan korttejasi palautuspäivään mennessä! Tai jos joudut jostain syystä perumaan osallistumisesi! Kiitos!

Osallistuaksesi vaihtoon, jätä kommentiksi haluamasi kaksi kirjainta tai jos ne ei ole heti mielessäsi, niin sitten pelkkä ilmoittautumishalukkuutesi. Kommentoimalla varaat itsellesi paikan vaihdosta. Edelliseen vaihtoon osallistuneet saavat toki osallistua tähän uuteenkin.

Kirjoita kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi sekä halutessasi blogisi osoite, niin lisään sen osallistujalistaan nimesi kohdalle. Toivottavaa on, että ilmoitat sähköpostiosoitteesi heti ilmoittautumisen yhteydessä, että saan sinut kiinni tarvittaessa. Tällä kertaa en kysele erikseen jokaiselta, saako osallistujat julkaista korttisi kuvan, blogiosoitteesi ja nimesi blogissaan. Jos et siis julkaisua toivo, ilmoita siitä itsenäisesti suoraan minulle heti ilmoittautumisesi yhteydessä. Nimesi julkaistaan siinä muodossa kuin millä nimellä olet ilmoittautunut, ellet erikseen mainitse toista nimeä. Jos olet itse julkaisemassa tämän vaihdon lorukortteja blogissasi, niin helpoiten se tapahtuu linkittämällä minun blogini omaasi. Jos kuitenkin haluat kuvat erikseen omaan blogiisi, tarkista minulta julkaisuluvat. Blogiosoitteen liittäminen kortin tekijän nimeen on toivottavaa, jos sitä ei kukaan ole kieltänyt.

Tässä osallistujalista:

A   JohannaL: Aa, aa, aamulla
B   Heidi (Heidi Broman:        )
C   Tiiina: Cowboy
D   LilleRii (J. Pikkukettu: Dinosaurus)
E   Hups3:
F   Helena: Flamingo (-60 luvun Aapisesta)
G   Heidi (Heidi Broman:       )
H   Aurinko-omena (Hirveä hirveästi harmittaa)
I   Helilii: Hiiri ja ilmapallo
J   Sanna: Jänöjussi Puputti (Kirsi Kunnas)
K   LilleRii (Anna-Mari Kaskinen: Kyyn kysymys)
L   Tiia: Lehmä
M  Hups3:
N   Tiiina: Nakkikojun naamataulu (Jukka Itkonen)
O   Helilii: Oravan pesä
P   Kikka (Hannele Huovi: Possu-poppaa)
Q   JohannaL: Juupa juu, se on Q
R   Pike: Suuren vuoren juurella, kaukana kaukana korvessa.. (1979)
S   Outi (Pienen pieni siili)
T   Kikka (Kaija Pakkanen: Tikan takit)
U   Helena:
V   Tiia: Vii vii virpunen, vaa vaa varpunen

X   Outi (Oletkos kuullut meidän Lurpasta, joka pitää Xylitol -purkasta)
Y   Pike (Eppu Nuotio: Yläkerran Ylösille toi taksikuski pikkuruisen vauvan...)
Z   Heidi S. (Kirsi Kunnas: Neiti Zuleima)
Å   Sanna: Neiti Å (Kirsi Kunnas)
Ä   Aurinko-omena (Äkäinen äitikarhu vettä äyskäröi)
Ö   Heidi S. (Kirsi Kunnas: Ö -ilmiö)

Tähän vaihtoon on jo ennakkoon ilmoittautunut muutama ihminen, joka ei ole vielä valinnut kirjaimiaan. Laitan heidän nimensä erikseen kommenttiruutuun.

Tässä vielä tuon hullun pitkän sepustuksen lopuksi pieni muistilista, mitä sinun pitää muistaa heti alkuun ilmoittaa:

- Valitsemasi kaksi kirjainta sekä niiden aiheet
- Sähköpostiosoitteesi
- Blogisi osoite halutessasi
- Tiedon, jos et halua korttiesi kuvia, nimeäsi ja blogisoitettasi julkaistavan.
Kiitos, että kävit lukemassa höpinöitäni!
 Olisi todella mukava,
 jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla,
 kiitos!

   

59 kommenttia:

 1. Ennakkoon paikkansa varanneet:
  -Aurinko-omena
  -Kikka
  -Pike
  -JohannaL
  -Lillerii

  Paikkoja siis jäljellä vielä 8.

  VastaaPoista
 2. Vielä yksi pyyntö:

  Jos tiedät muita lorupussin aloituslauluja/loruja kuin perinteinen: "Kuka saa, kuka saa, lorupussiin kurkistaa, tillin tallin tömpsis!", niin oletko ystävällinen ja jakaisit tuon tiedon meidän kanssa! Kiitos!

  VastaaPoista
 3. lorupussin aloituslaulu: "Kukahan vois, kukahan vois, lorun pussista vetää pois? - Outi" Siis nimen kohdallen sen nimi, joka lorun ottaa. Töissä oon tätä ihan laulanut, mut menee lorunakin.

  Ja toinen, tosin jouluinen: "Mitä piilottelet joulupussi, kysyi pieni tontturukka. Outi tonttua auttaa saa ja pussin sisälle kurkistaa."

  VastaaPoista
 4. Mukaan!

  Kirjaimet:
  Ö, johon loruna Kirsi Kunnaksen Ö-ilmiö
  ja
  Z, loruna Kirsi Kunnaksen Neiti Zuleima

  VastaaPoista
 5. Heidi S. : Kiva, että tulet mukaan! Ja tosi kiva, että otit noita vaikeita kirjaimia, kiitos! Kiitos suuresti myös lorupussin aloituslauluista, olivat tosi kivoja! En ollut kuullut aikaisemmin. Sähköpostisi tuli myös perille.

  Aloitusloruja otetaan edelleen vastaan, jos tiedätte muita!

  7 paikkaa jäljellä..

  VastaaPoista
 6. ja tässä lorujen aloitukset:
  Ä= Äkäinen äitikarhu vettä äyskäröi
  H= Hirveä hirveästi harmittaa

  VastaaPoista
 7. Aurinko-omena: Oi, kiva kun sinäkin otit vaikean kirjaimen. Kohtahan ne on jo kaikki valkattu. :)

  Edelleen siis 7 paikkaa vapaana!

  VastaaPoista
 8. Hei Outi,

  minä voisin tulla mukaan kirjaimilla:

  K= Kyyn kysymys, Anna-Mari Kaskinen

  D= Dinosaurus, J.Pikkukettu

  VastaaPoista
 9. LilleRii: Tervetuloa mukaan! Vaikeat kirjaimet sen kun vähenee, kiitos sinullekin! Annatko vielä sähköpostiosoitteesi, niin saan sinut tarvittaessa kiinni? Sen olin näköjään tuosta muistilistasta unohtanut.

  VastaaPoista
 10. Niin, ja siis edelleen 7 paikkaa vapaana!

  VastaaPoista
 11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 12. Poistin näköjään koko viestin. Uusi yritys.

  Kiitos. On mukava päästä mukaan!
  sähköpostiosoitteeni: lillerii@suomi24.fi
  blogini: http://lillerii.blogspot.com

  VastaaPoista
 13. Heips!
  Minä osallistuisin kirjaimilla P =Hannele Huovin Possu-poppaa ja T = Kaija Pakkasen Tikan takit.


  Loruilemisiin!
  Kikka

  VastaaPoista
 14. LilleRii: Kiitos!

  Kikka: Oi, tuo Possu-poppaa on tosi ihana. En ole kuullut sitä pitkiin aikoihin. Toinen onkin mulle vieras. Mukavaa oppia uusiakin loruja. Miten teidän oma joulukalenterivaihto muuten meni?

  Edelleen 7 paikkaa vapaana!

  VastaaPoista
 15. A: aa, aa, aamulla..
  Q: Juupa juu, se on Q..

  blogin osoite: www.madebyjohanna.blogspot.com ja saa julkaista. Sähköposti: johannaliina@yahoo.com

  VastaaPoista
 16. JohannaL: Voi kun kiva, että otit Q:n! Kiitos!

  VastaaPoista
 17. Haluaisin osallistua kirjaimilla E ja M. Laitan tarkemmat tiedot sähköpostiisi

  VastaaPoista
 18. Hei!
  Myös minä haluaisin osallistua vaihtoon
  V: vii vii virpunen, vaa vaa varpunen
  L: laiska lassi lesken poika

  Tiia
  tiiu18@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Moi!
  Voisin tulla mukaan tähän. Kirjaimeksi ottaisin F-kirjaimen ja vanhan lorun Flamingosta. Tekijää en muista. On jostain -60 luvun aapisesta, lapsena luin veljeni aapista ja muista lorun niiltä ajoilta. Toista kirjainta en ole vielä valinnut, mutta laittelen viestiä ja katselen, mitä on vielä vapaana.
  Sähköpostiosoitteeni on helena.malinen@jippii.fi
  ja blogiosoitteeni:http://huvikummunaskareita.vuodatus.net/

  VastaaPoista
 20. Hups3: Tervetuloa mukaan!

  Tiia: Tervetuloa mukaan! Mukavaa, että V -kirjain on nyt myös poissa laskuista.. Se ei ole ehkä helpoimmasta päästä.

  Helena: Tervetuloa mukaan! Tosi kiva, että otit ton F:n!

  VastaaPoista
 21. Mä voisin osallistua, varaan O:n ja I:n

  t.Helilii

  VastaaPoista
 22. Helilii: Tervetuloa mukaan! Osallistujalistahan täyttyy mukavan nopeasti. Ilmoitahan sitten lorujen nimet yms. vielä.

  VastaaPoista
 23. Olikos tässä joku aika raja minkä aikana kortit pitää tehdä? Meillä on muutto maaliskuun alussa ja askatelu tarvikkeet lienee ensimmäisenä ja viimeisenä pakkaus/purku listalla joten jos en ehdi ennen pakkaamista saada kortteja valmiiksi niin sitten siihen voi hetki vierähtää =).
  Ekakertalaisena tulisin kuitenkin mukaan. Serkun kautta tänne löysin. Talvi lorut ei kuitenkaan innostaneet mutta Aakkoset kiinnostaa meillä on noita ekaluokkalaisia tulossa vielä. Joten valitsen itselleni kirjaimet G ja B. Loruttelen lorut itse ja aiheena jotain G:llä ja B:llä alkavaa joten tuskin tulee samaa aihetta muille =). s.posti heidibroman @ hotmail.com

  VastaaPoista
 24. Moi!

  Osallistuisimme tähänkin vaihtoon, jos vain sopii. Varaamme kirjaimet C ja N. Näihinkin ilmoitan lorut erikseen noin viikon sisällä.
  Terveisin Tiiina blogista yliveto. Sähköpostiosoite sinulla jo onkin (talvi-vaihosta :)

  VastaaPoista
 25. Meidän lorut ovat (mitä ilmeisimmin)
  N Nakkikojun naamataulu... (Jukka Itkonen)
  C Cowboy loru oman 8-vuotiaamme kynästä

  VastaaPoista
 26. Heidi: Tervetuloa vaihtoon mukaan. Palautuspäivä oli siis 31.3, joten jos teet kortit ennen muuttoasi, niin hyvin ehdit saada kortit valmiiksi, vai mitä arvelet? Kiva myös, että teet itse lorut. Mielenkiinnolla jään odottamaan.

  Tiiina: Tottakai voit osallistua myös tähän vaihtoon! Kiva vaan!

  1 paikka vapaana!

  VastaaPoista
 27. Heips! Koska se Jii on vielä vappaana, niin josko minä ottaisinkin sen, enkä Uuta. Se Jänöjussi Puputti kävisi kaiketi siihen?
  Siis Sannalle Å ja J. OK?

  VastaaPoista
 28. Sanna: Kyllä sopii, varaan sinulle Å:n ja J:n. Jänöjussi käy siihen vallan loistavasti! Tervetuloa mukaan! Ja sähän voit toimittaa ne valmiit kortit sitten mulle käteen tai postilaatikkoon, kun asutaan lähellä, et ei oo sun pakko lähettää postin kautta.

  VastaaPoista
 29. Yhteystiedot lainata [peterloanfirm@gala.net] Oletko ajatellut saada laillinen lainan tarjoajan missä haluaisit repi investoida jälkeen paljon osinkoja? Grab tämän elämän ajan taloudellista tarjousta ja antaa yrityksellesi, koulutus, asunnot ja rakentaminen hissi. 30.000,00 euroa 50,000.00 euroa ja enintään 30 vuotta 2,0%. Ota yhteyttä alla olevin tiedoin, jotta voimme edetä. 1. Koko nimi: 2. Yhteystiedot Osoite: 3. Lainamäärä tarvitaan: 4. Kesto loan.5. Suora puhelinnumero: 6. Lainan tarkoituksena: Lähetä kaikki hakemuksen tähän viestiin: [peterloanfirm@gala.net] Peter Leo Laina rahoituspalvelujen tarjoajien.

  VastaaPoista
 30. Hei Outi,
  sähköpostini pitäisi nyt toimia normaalisti.

  VastaaPoista
 31. Hei!
  Haluaisin vaihtaa L-loruni uuteen. En muista alkua, mutta lehmästä kertoo :D Tiia

  VastaaPoista
 32. LilleRii: Hyvä juttu. Laitoin uudestaan sen sähköpostin heti, kun tuon viestin minulle jätit. Tuli varmaan perille?

  Tiia: Lehmä loru passaa oikein hyvin!

  VastaaPoista
 33. 3/14 osallistujan kortit saapuneet..

  VastaaPoista
 34. Heips!
  Täällä koetaan nyt sellaista luomisen tuskaa, että oksat pois. Vaatimustasoa on itseltäni ollut pakko laskea, en millään meinaa saada ideoitani toteutettua. Mutta valmista tulee, sen lupaan. Innolla jo odotan että saisin valmiit kortit käyttöön.

  VastaaPoista
 35. Kikka: Olipas kiva kuulla sinusta, vaikka luomisen tuskaa onkin. Joskus se on sellaista, sitä ei voi aina välttää. Mutta onneksi palkintona on kasa ihania lorukortteja! :)Äläkä huoli, jokainen tekee juuri sellaiset kortit, kun tyyliin ja sen hetkiseen tilanteeseen onnistuu. Hyvä kuitenkin, ettet ole toivoasi sentään menettänyt! ;) Minä tein eilen S -korttien kuvapuolen, lorupuoli uupuu -samoin X -kortit, tosin sen olen suunnitellut valmiiksi jo ajat sitten päässäni. Ja materiaalia olen myös vähän jo kasaillut.

  VastaaPoista
 36. 4/14 osallistujan kortit saapuneet.

  VastaaPoista
 37. 5/14 osallistujan kortit saapuneet.

  VastaaPoista
 38. Itsekin sain vihdoin omat korttini valmiiksi, joten 6/14 osallistujan kortit "saapuneet"!

  VastaaPoista
 39. Jes!! P kortit jo valmiina, entäs sitten ne T kortit... Ei muuta kuin väsäämään.

  VastaaPoista
 40. Kikka: Sepä mukavaa! Kiva kuulla, missä vaiheessa ihmiset on menossa kortteilussaan! :)

  7/14 osallistujan kortit saapuneet!

  VastaaPoista
 41. En oo muistanut päivittää tänne lorujeni nimiä. Eli mun lorut olis Oravan pesä ja Ilmapallon korista. Onko ok?

  VastaaPoista
 42. Helilii: Kiitos, kun ilmoitit. Lorut on ok. :)

  VastaaPoista
 43. Vaihdankin tuon ilmapallon korista loruun "hiiri ja ilmapallo"

  VastaaPoista
 44. Helilii: Selvä, vaihdettu on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hello,

   Tarvitsetko lainan maksaa pois laskujaan tai aloittaa oman liiketoimintansa vain jos kyllä sähköpostilla takaisin tämän
   mail: paulovenchenzoloanfirm@skymail.mn takaisin lisätietoja ja täytä
   pois tämä laina hakulomake ja saada takaisin meille nyt

   Lainasta Lainahakemus

   Nimesi ...........
   maan ................
   Lainamäärä ...............
   Lainan kesto ......................
   puhelinnumero .....................
   tulot kuukaudessa .........................

   Poista
 45. Heippa,
  täällä eräs mattimyöhäinen ;)...mutta kuitenkin, onneksi ehdin saada kortit valmiiksi aikataulussa. Menevät maanantaina postin huomaan. :)
  Jänskää odotella millaisia luomuksia posti tuo tullessaan...

  VastaaPoista
 46. LilleRii: Kiva, että ilmoitit! Se onkin ihanaa sitten, kun saa nähdä, millaisia kaikenlaisia kortteja posti tuo mukanaan! :)

  VastaaPoista
 47. Moi!
  Ja anteeksi, en ennättänyt postiin ennen viittä, eli korttini tulevat päivän myöhässä :( Minulla oli ongelmia tuon U-kirjaimen kanssa. En löytänyt mieleistäni runoa ja päätin sitten itse loruilla sen. Inspiraation sain Ullan Unelmista, joten pahoittelen jo valmiiksi.... ...toivottavasti kukaan ei pahastu, vaikka tässä ehkä hivenen mennään jo mainoksen puolelle...Toinen kirjaimenihan oli helpompi itselleni F, jonka runo Flamingo Afrikassa.
  T: Helena Malinen

  VastaaPoista
 48. Helena: Juu, ei mitään. Sattuuhan näitä. Minäkin vastaan vasta nyt, kun oli vieraita.

  VastaaPoista
 49. Kaikki kortit saapuneet ja lajiteltu omiin kuoriinsa. Yritän saada ne maanantaina postiin.

  VastaaPoista
 50. Lorukortit vein tänään postiin ja ehtivät tänään lähtevien mukana eteenpäin.

  VastaaPoista
 51. Kiitos veikeistä korteista kaikille askartelijoille. Minä ja lapset olemme innoissamme näistä korteista. Kiitos Outi vaihdon järjestämisestä. :)

  VastaaPoista
 52. LilleRii: Kiva kuulla, että tykkäsitte! Kiitos sinulle osallistumisesta!

  VastaaPoista
 53. Tarvitsetko lainan maksaa pois joitakin esitykset ja käynnistää uuden liiketoimintayksikön? jos kyllä
  yhteyttä info.unicredit011@gmail.com kanssa info alla ..

  Nimesi:
  Lainamäärä:
  Laina Kesto:
  Voimassa Matkapuhelinnumero:
  Kuukausittainen Tuotot:
  Maa:
  Sukupuoli:
  Osavaltio:

  Älä ota yhteyttä suoraan: info.unicredit011@gmail.com lisää
  Tietoja ja hakemuslomakkeita.

  Kiitos.
  Mr. Wilson Stevenson.
  General konsultti.

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!