Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!lauantai 1. toukokuuta 2010

Vappuhattuja, vappuhuiska, tuunattuja ilmapalloja ja vappuherkkuja

Mc Donaldsin keskikokoisesta mukista tehty vappuhattu. Pinkki paperi on käytetty lahjapaperi, jonka päällystin kontaktimuovilla. Sen päällä minun siskon Kiinasta tuomia tähti -kohotarroja, jotka aion kiinnittää vielä uudelleen kuumaliimapistoolilla, että varmasti kestää. Näin aion tehdä kaikkien hattujen koristeiden kanssa. Päällä lahjanarua. Ja tietenkin mukana kumilankaa, että pysyy päässä, kuten muissakin hatuissa.

Viilipurkista tehty hattu päällystetty foliolla ja sen päällä vielä kontaktimuovia ja Kiinasta saatuja tähti-tarroja.

A3 -kartongista pyöräytetty tötteröhattu. Kiinnitetty teipillä ja nitojalla. Koristeena alareunassa Tiimarin alennuksesta ostetulla leimasintelalla tehty leimajälki (jossa eri eläimiä), ikivanhoja paljetteja (vai mikä lie nimitys), kilpikonna- ja etana -koristekuvioita, kierremuistilehtiön kierre tötterön kärjen ympärille kieputettuna ja rautalangalla kiinnitettynä sekä päällä piipunrassi.
Jogurttipurkista tehty hattu päällystetty vanhalla lahjapaperilla, jossa kuviointa tähtiä, ja sen päällä vielä kontaktimuovi. Hatun päällä valmislahjapakettirusetti.
Tässä tötteröhatussa koristeina Kiinasta saatuja puukuvioita: mehiläisiä, kukkia ja perhosia. Lisäksi muovisia leppäkerttuja. Alareunassa leimasinkynällä tehty kukkakuvio. Sekin saatu Kiinasta. Kynän toisessa päässä siis kynä ja toisessa päässä pieni leimasintela. Hatun päällä koristeena tekokukkia.

Vappuhuiska: Pyöreään puukeppiin teipattu hopeista ja viininpunaista lahjanarua.

Munkki. Heh. Siksi vain yksi, kun ensin ajattelin ottaa kuvan kaikista, mutta tämä oli ehkä niistä parhain yksilö, niin päädyinkin ottamaan kuvan vain siitä. Ohjeessa luki, että munkkeja paistetaan 4-5 minuuttia. Minä olisin itse ottanut pois jo kahden minuutin kohdalla, kun väri näytti hyvältä, mutta pidin vähän vielä lisää, että varmasti on sisältä kypsä, niin tuli sitten monesti vähän liian tummia sävyltään.. ;)
Naperokerhon sivuilta saatu idea tuunata ilmapalloihin omat kuvat. Minulla oli vastikään ostettuna sellainen keittiökynä, jolla voi kirjoittaa folioon, kelmuun jne. Sillä kynällä piirsin noita kuvioita. Hyvin kesti. Kynä oli Biltemasta.

Ja vielä yksi herkku. Tiimarin sivuilta tämäkin Confettin ohje: Serpentiinimuffinit. Reseptissä oli käytetty taikinaan omena-kaneli -rahkaa, jota ostin. Sen vieressä hyllyllä oli valkosuklaa-lime -rahka, jota ostin sitten myös ja ajattelin testata, kummista muffineista tulee parempia. No, valkosulkaa-limet näytti kiinnostavan enemmän kaikkia vappuvieraita ihan ilmeisesti nimen perusteella. No, en voi moittia: valkosuklaa on aivan taivaallisen hyvää. Ja molemmista muffineista tuli kyllä hyviä, mutta valkosuklaiseen olisin toivonut kyllä enemmän sitä valkosuklaan makua. Molempiin muffineihin tursotin vielä päälle jollain tyllalla omenasosetta sekä kermavaahtoa. Ohjeessa sanottiin, että käytä täytetyllaa. Minä en noista nimistä tiedä yhtään mitään. Minulla on sellainen kätevä pursotin, mihin saa vaihdettua useita erilaisia tyllia. Nimiä en tiedä. Haluaisiko joku valaista minua? Ja vappuserpentiiniksi päälle laitoin marsipaania, jota minulla oli ylimääräisenä jääkaapissa. Ohjeessa oli ehdotettu sokerimassasta serpentiinin tekemistä. Muffinivuoat ovat silikonisia. Hyvin erotti, kumpi on kummalla täytteellä, kun vuoat olivat punaisia ja sinisiä.

"Onnea on haukottelu."

5 kommenttia:

 1. Hah! Googletin sanan tylla ja katselin, millaisia niitä on. Ja huomasin, että osasinpa kuin osasinkin valita niistä omista (muovisista, ei mitään hienoja siis) koristeteristä sen täytetyllan. Jihuu!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista, laitan tänne vähän vanhempaan päivitykseen sinulle tietoja: Jyväskylässähän on Askartelupuoti Pia, siel on ainakin teippiä ollut kun olen messuilta ostanut.Nurkkaanajettu Miijjahan on pitänyt siellä askartelunäytöksiä.Olen itse joskus tilannut myös netistä häneltä.Itse oikeastaan ostan Taitopuoti Paperinauhasta tavarat, edulliset postikulut,pieneen kuoreen jos sopii niin 2e.Kerro jos haluat lisää vinkkejä:))

  VastaaPoista
 3. Viel kun unohdin.Kysyä voit myös s-postitse, mun osoite löytyy "Tarkastele koko profiilia"-linkin alta:))

  VastaaPoista
 4. Mandariini: Ihanan innostunut kommentti! :D :D Kiitos! :D

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!