Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!lauantai 9. heinäkuuta 2011

Tuulikin kortit samoista materiaaleista kierros 2, 1/4

 Tuulikin (jolta tämänkertaiset materiaalitkin tulivat) ringissä oli niin mukavaa, niin päätimme lähteä toiselle kierrokselle. Tässä Sarilta lainattu kuva materiaaleista:


 Matskuihin kuului siis beigeä, tummanruskeaa sekä kahdenlaista kuviollista paperia, onnea -teksti sekä 10 (muistaakseni) kukkaa ja kukan lehteä ja tuo kaunis stanssattu perhonen sekä kolme puolihelmeä. Jokainen laittaa tällä kierroksella myös jokaiselle jotain pientä ylläriä, mutta minä sain eri leimakuvan kuin tuossa kuvassa. Kohokuvioitu paperi taitaa olla sama kuin minullakin. Minä tykkään kovasti ruskeasta ja muutenkin oli oikein kauniit ja mieluiset matskut.

Tässä kuva minun kortista:


Käytän siis C6 -korttikoon lisäksi mm. tuota 5 x 5 tuumaista korttia, mikä taitaa olla pienin neliökorteista. Joskus tuntuu, että se on liian pieni, jos näissä ringeissä saa runsaasti matskuja -vaikka muuten olenkin ihan tyytyväinen siihen kokoon.

Ruskea kuviollinen paperi meni taustapaperiksi ja  tumman ruskean paperin käytin kokonaan (kulmaleikkurilla näpsäytin vaan kulmat). Beigen sekä toisen kuviollisen paperin leikkelin neliöiksi, siis kaksi neliötä kummastakin. Ne laitoin ruskean paperin keskelle. Olen halunnut tällaista neliöistä muodostuvaa korttia kokeilla aikaisemminkin, kun olen jossain netissä nähnyt, niin nyt tuli sitten kokeiltua. Tosin neliöt jäivät aika pieniksi, kun ne ei peitä koko korttipohjaa. 

Onnea -tekstin kulmia rupesin myös näpsimään kulmaleikkurilla, mutta jostain syystä se tekikin aivan epätäydellisen kulman yhteen ja toinen painallus vaan huononsi asiaa, niin jouduin leikkaamaan tuon paperin ihan kummallisesti ja rumasti. Inhottaa. Onneksi nuo kukat vähän vievät huomiota tekstistä. Puolihelmet laitoin reunoihin, mutta perhosen nurkkaus sai jäädä ilman.

Tässä lähikuvaa kukista:


Ensimmäistä kertaa muotoilin paperkukkia. Pallopää -työkalulla tein tämän muotoilun, että kukat näyttäisivät elävämmiltä ja kolmiulotteisemmilta. Keskellä oleva kukka on kiinni kahdella päällekkäisellä 3D -tarrapalalla ja muut kukat ovat liimattu taustaan. 

Eilen kun tätä korttia tein, kävin aikaisemmin ostamassa Tiimarista askartelupalloja alennuksesta. Oikea hinta 2,95 e, mutta nyt 0,80 e. Silloin en tiennyt, mihin niitä laittaisin, mutta kotiin tultua se valkeni minulle heti: laitan isojen kukkien keskustaksi! Mutta koska tähän korttiin oli tulossa pieniä kukkia, niin sitten puolitin nuo palleroiset (jotka oli niin pehmeitä, että ne pystyi sormien välissä litistämään) ja laitoin ne kukkien keskustoiksi. Aika iso keskusta, mutta minusta tosi hauska idea. Mitä itse arvelet? Ja kultainen kävi minusta hyvin kortin väreihin. Ja kukathan sävytin Kiinan leimasinmusteella, samoin lehdet vihreällä Kiinan leimasinmusteella.

Tässä lähikuvaa perhosesta:


Tämä perhonen on mielestäni aivan tajuttoman kaunis! Sen sävytin samalla tavalla kuin kukatkin. Keskustaan ja siipiin laitoin Tiimarista joskus ostettua puna-kultaista kimalletta, kun kukatkin saivat noin mojovan mäjäyksen kultaa. Perhonen on kahdella 3D -tarrapalalla kiinni. Ja tämä on ensimmäinen kortti, mihin olen laittanut koristeen menemään reunan yli!

Tässä kuva kortin sisäpuolelta:


 Käytin jo käyttämieni papereiden jämiä ja yhden keskelle laitoin kukan, jonka terälehtiä en ole muotoillut. Mietin että olisiko pitänyt muotoilla tai laittaa kultainen puolipallo keskustaksi tai edes kimalletta sipaista pintaan, mutta en nyt sitten laittanut mitään. Kerro sinä, olisiko pitänyt? Jotenkin kukka jäi paljon pliisummaksi, mutta ei kai sisä- ja takapuoli tarvitsekaan olla yhtä näyttävä kuin etupuoli, vai tarvitseeko? Papereiden asettelusta tykkäsin itse.

Ja tässä kuva takapuolesta:


Koristelu siis samanlainen kuin sisäpuolella -ainoastaan toisessa reunassa. Kuorenkin ajattelin koristella, kun papereita ja kukkia jäi vähän yli, mutta en nyt koristelekaan, kun eihän tuo kortti edes mahdu siihen tuon perhosen takia.
Niin, ja nyt vasta äkkäsin, että kun niitä lehtiäkin jäi yli, että olisiko sisä- ja takapuolelle pitänyt sellaiset vielä laittaa? Jäipä nyt laittamatta, ellen ihan jälkikäteen laita.

Tässä vielä kuva niistä askartelupalloista:


Tänään jäi sitten kovasti harmittamaan, että miksi en ostanut niitä muitakin värejä. Niinpä kipaisin uudestaan Tiimarista ja mukaan lähti kaikki värit, mitä siellä oli tarjolla:


Äidilleni kerroin ostoksista ja hän muisteli, että hänen lähi Tiimarissaan nuo kyseiset pallot taisivat olla 70 prosentin alessa. Eli siitä 80 sentistä vielä tuo 70 %. Niinpä, kun hän ensi viikolla käy kaupungilla, menee hän ostamaan koko Tiimarin askartelupallot minulle! Heh! No ehkäpä kaikki pallot ei tule kukan keskustakäyttöön, mutta vaikkapa sitten tyttöjen kanssa askarteluun. :D

No johan oli taas tarinaa kerrakseen!

Tässä vielä muiden rinkiläisten kortit:Susanna

Kiitos,
että kävit lukemassa höpinöitäni!
Olisi todella mukava,
jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla, 
kiitos!

 

3 kommenttia:

 1. Ai niin, ja tästä kortistahan mun esikoinen (syyskuun alussa 3 vuotta täyttävä) sanoi, kun kysyin, että onko nätti kortti, että: "Ei!" Kysyin uudestaan, että eikö ole nätti? Johon hän: "Ei oo!" Vielä kysyin, että onko se ruma? "On, se on ruma!". Olisipa ollu kiva tietää, mikä kortissa oli vikana. Yleensä hän ihan ilman minun kyselemistä ylistää kaikkia korttejani niin kauniiksi. ;)

  VastaaPoista
 2. Kauniita kortteja olet tehnyt ja blogin uusi ilme on ihana kesäinen ja raikas:)
  Esikoisella taisi olla unihiekkaa silmissä ;)

  VastaaPoista
 3. Viipula: Oi, kiitos kaunis ilahduttavista sanoistasi!! Olet muuten ensimmäinen ihminen, joka blogin uudesta ilmeestä mainitsee! :D

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!