Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Sydämellinen saippuayllätys

Sain viime syksynä eräältä aivan ihanalta ja anteliaalta ihmiseltä aivan mielettömän ison ja upean korttimatskuyllätyksen! Hän ei halunnut mitään vastineeksi, mutta jollain tavalla halusin häntä kiittää. Niinpä tein saippuaa ostomassasta. Muottina toimi silikoniset sydämen muotoiset jääpalamuotit. Tässäpä kuvia niistä:


Tokihan saippuat tarvitsivat jonkinlaisen rasian, missä voivat matkustaa uudelle omistajalleen. Olin saanut aiemmin lahjaksi Toblerone -suklaata (mistä pidän aivan valtavasti), joka oli sellaisessa pakkauksessa, mitä en ollut koskaan aiemmin nähnyt. Minusta se oli tosi kaunis ja tietysti jemmasin sen tuunattavaksi. Paperit ja siniset kukat on Tiimarista, kukan keskustan puolipallot Sinellistä ja ruskea kukka salaisista toiveista. Kynä avuksi koon hahmottamisessa. Tässä siitä kuva tuunattuna:


Lähikuvaa. Sinisiin kukkiin lisäsin Tiimarin sinistä kimalleliimaa, kun se jotenkin kaipasi jotain. 


Nauha rasian avaamiseksi on rasian alkuperäinen:


Rasia avattuna:


Rasiateknillistä tietoutta:


Rasian alapuoli:


Ja sitten vielä lopulliset kuvat, kun sydämet ovat asettuneet kodiksi:

Kiitos,
että kävit lukemassa höpinöitäni!
Olisi todella mukava,
jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla,
kiitos!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!