Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!lauantai 30. heinäkuuta 2011

Leilan haaste lapsille #1: Kortti vapaalla aiheella

Ensimmäistä kertaa osallistun tyttöjen kanssa lasten haasteeseen. Onpa hauskaa! Ja upeaa, että on ihan arvontakin pystyssä! :D Tällainen kortti tehtiin yhdessä tyttöjeni kanssa naapurin tädille:


Naapuri kun toi yllättäen meille itse poimimiaan mustikoita, niin pitihän siitä hyvästä heti kortti tehdä. Esikoiseni 2 v 11kk sekä kuopukseni 1 v 5kk olivat innolla mukana askartelemassa. Toivottavasti tämä kortti käy haasteeseen, vaikka sitä onkin kaksi tyttöä ollut tekemässä. 

Molemmat kastoivat etusormensa sormiväriin ja painoivat mustikoita pitkin paperia. Esikoinen kertoi tehneensä lisäksi puun, vaikka minusta se näyttääkin enemmän siltä kuin marjoja olisi vahingossa vähän liiskaantunut.. ;) Leimasimella olisi kyllä voinut tuohon vielä Kiitos leimata, mutta se nyt jäi.

Materiaalitiedot:

- Korttipohja: Saatu Taika -lehden vuosikertatilauksen yhteydessä kaupanpäällisenä
- Valkoinen paperi: Kierrätyspaperi (kuviosaksilla leikatut reunat)
- Värit: Sininen sormiväri


Kiitos,
että kävit lukemassa höpinöitäni!
Olisi todella mukava,
jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla,
kiitos!

 

3 kommenttia:

 1. Todella ihana toteutus ja nätti kortti. Mainioita nuo pienet taiteilijat.

  VastaaPoista
 2. Oi joi miten IHANAA jälkeä pikkuaskartelijat ovat saaneet aikaan!!! Hienot mustikat ja kyllähän tuo on ihan selvä puu!!
  Kiitos Outi kun tulit mukaan lasten kanssa ja onnea arvontaan!!

  VastaaPoista
 3. Raija: Kiitos! Tulipa hyvä mieli, kun täällä oli kommentteja odottamassa! :D

  Leila: Kiitos sinullekin kovasti kommentistasi ja HAASTEESTA! :D Innolla odotamme lisää haasteita! :D

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!