Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

KK:n kesähaaste 7: Luonnos (& arvontavoitto)

Inspiraatio: Ihan yhtäkkiä päätin osallistua Koukussa kortteihin kesähaasteeseen, vaikka en ollut ollenkaan ajatellut osallistua. Tytöt olivat päikkäreillä ja minun teki hirveästi mieli tehdä korttia. Kiva, että osallistuin, mukavaa oli tehdä. Tässä luonnos, jonka pohjalta kortti piti tehdä:

Ja tässä oma toteutukseni:


Valitsin taustapaperit sellaisesta pinkasta, mitä en ole vielä kertaakaan käyttänyt. Nuo kaksi soveltuivat mielestäni tosi hyvin yhteen. Niistä leikkelin giljotiinilla neliöt ja teippasin suoraan korttipohjaan.

Kohotarroilla laitoin tuon stanssatun ja leimatun paperin kiinni. Kohotarroja tulee nyt näköjään käytettyä entistä enemmän jostain syystä. Leimasin on uusimmasta setistäni. En ole käyttänyt vielä kertaakaan ennen tätä. Leimasimen valitsin siksi, kun se oli myös neliön muotoinen kuten stanssattu kartonkikin. Lisäksi se kävi minun mielestä pienten yksityiskohtiensa takia hyvin noihin skräppipapereihin. Onnea -teksillä leimatun paperin stanssasin myös. Tarkoitus oli kyllä leimata "Kiitos!", mutta miten lie hajamielisyyksissäni tuli hutiloitua... Korttia en siis tee kellekään vartavasten, joten ei sillä niin väliä...

Myöskin kukkien väri kävi mielestäni hyvin papereihin. Ja jälleen kukkien keskustoiksi päätyi saksilla halkaistut askartelupallot, tällä kertaa kimaltelevat lilat. En tiedä, onko vihreä ja lila hieman outo yhdistelmä noissa kukissa, mutta sen nyt valitsin, kun lilaa oli papereissakin. Onko paha? Ylhäällä oleva kukka on teipattu suoraan paperiin, alhaalla ylin on kolmella kohotarralla kiinni, oikealla puolella oleva kahdella ja vasemmalla puolella oleva yhdellä. Minusta tällainen kiinnitys on tosi kiva.

Vielä löysin yhden stanssatun lehden, jonka sävytin kahdella eri leimasinmusteella. Kortista tuli sen takia jotenkin koristeellisempi kuin minulla yleensä. Oikeastaan se näyttää aika kivalta. Tosi ihana tuo lehti minun mielestä. Ja jo toistamiseen koriste tulee kortistani ulkopuolelle.. Vähän kuitenkin häiritsee, kun lehti ei kauhean hyvin erotu yläpuolen paperista.

Muutes minä idiootti vasta älysin, että nämä minunkin kuvat saa suuremmaksi klikkaamalla niistä! :D 

Ja tässä kuva sisäpuolelta:


Stanssasin samalla stanssilla molemmista papereista vielä puolikkaat, jotka liitin yhteen neliöksi. Sitten vasta älysin, että olisin voinut leikata nekin neliöiksi, mutta ei auttanut enää.. Tervehdykset saa sitten kirjoittaa tuohon valkoiseen samanlaiseen stanssattuun paperiin kuin mikä on edessäkin. Minusta on tosi kiva laittaa sisäpuolelle aina samanlainen muoto kuin etupuolellakin on.

Takapuolelle tulee vielä signeerausleimakuva tuohon keskelle, mutta nyt en tähän hätään löytänyt sitä mistään. Muistan nähneeni kuopukseni sitä tutkailleen eilen... Uups! Niin, ja stanssauksesta jäljelle jääneet ympyrät pääsivät roskiksen sijasta myös korttiin. Tässä kuva:


Ja tässä vielä kuva kirjekuoresta:


Yritin ensin kirjoittaa niin, että kuvat olisi tuolla alussa ja joku lyhyt teksti vasta lopussa. Ajattelin, että oi jestas, miten paljon helpompaa ja nopeampaa olisi sellainen postaaminen, ettei kirjoittaisi postauksen yhteyteen maita ja mantuja. Ei jäisi postaamiset roikkumaan... ;) Mutta en osannut millään jättää sitä niin. Pakko oli kuviin liittyvät tekstit kirjoittaa kuvien yhteyteen. Eikä tainnut tekstistä tulla yhtään sens lyhyempää kuin ennenkään.. 

Tuotetiedot jätin kuitenkin tekstin sisältä pois, vaikka hirmuinen halu olisi ollut ne sinne kirjoittaa. Minulle se olisi jotenkin helpompaa. Tai ehkä se on vaan totuttelukysymys. Kirjoitetaan ne tiedot nyt sitten erikseen.

Tuotetiedot:

Korttipohja: Tilattu Englannista Craft Superstoresta
Skräppäyspaperit: Ostettu KK:n kirpparilta (teipattu ATG -teippipyssyllä)
Leimasinpaperi: Canson Illustration 250
Leimasimet: Inkadinkado (kukka), Onnea! -teksti askartelutapahtuman kirpparilta
Musteet: VersaFine (leimakuvat), Kiinasta ostettuja musteita lehteen
Kukat: Prima Flowers blogikirpparilta
Kukkien keskustat: Tiimarista askartelupalloja (kiinnitys Glogssy Accentilla)
Lehti: Saatu lahjaksi

Jäiköhän tästä nyt jotain uupumaan... Hmm.. Todella kovasti kaipailisin kommentteja, että onko tälläinen kirjoitustyyli parempi, että nämä tiedot on erillään????! :)

Myöhemmin sain tietää, että korttini voitti haasteen arpajaiset. Tällaista ihanaa sain parin päivän päästä Kirjokkaasta:


Tosin nyt vasta äkkäsin, että yksi juttu jäi kuvasta uupumaan. Postaan sen myöhemmin.


Kiitos,
että kävit lukemassa höpinöitäni!
Olisi todella mukava,
jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla,
kiitos!

 

5 kommenttia:

 1. Kiva kortti, ihanat nuo paperit!

  VastaaPoista
 2. Pyjama: Minäkin ihastuin noihin papereihin ja ajattelin heti, että ne sopisivat yhteen. Kiva, että tykkäsit! :D

  VastaaPoista
 3. Ja olispa helppo tuosta materiaaliluettelosta poimia vinkkejä itselleenkin.

  VastaaPoista
 4. Marianne: Ihana oot, kun jätit kommentin! Tulin kovin iloiseksi! :D Kiitosm myös, että kommentoit matskuluetteloa! Oliko se siis parempi, et listasin ne noin eikä niin, et ne on tekstin sisällä?

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!