Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!maanantai 13. syyskuuta 2010

Kolmiulotteiset vauvan vaunut paperista


Tein tällaiset vauvan vaunut rakkaalle ystävälleni, kun sain tietää, että hän odottaa ensimmäistä lastaan. Vaunujen ohjeen löysin yhdestä blogista. Minä olen aivan ihastunut näihin vaunuihin. Tykkään kovasti. Entäpäs te lukijat? Mutta koska olen todennäköisesti itseni pahin kriitikko, niin kaikkiin yksityiskohtiin en ollut tyytyväinen. Jos tekisin toiset vaunut, niin tulisi jo parempi tulos. Mutta ne yksityiskohdat on kyllä suhteellisen pieniä. Että lopputulokseen olen silti tyytyväinen.


Valitsin hyvin vaalean beigen ja vaalean vihreät sävyt vaunuun. Beige kartonki oli paksumpaa ja vaalean vihreä lehti -paperi oli jotain ohuempaa skräppäyspaperia, todennäköisesti Tiimarista ostettua. Ehkä. Halusin vaalean vihreän värin siksi, kun koin sen sopivan hyvin tähän tilanteeseen kasvun väriksi. Ja muutenkin se kuvio oli minusta kaunis ja herkkä. Kuviosaksia käytin vaunun kuomussa. Vihreän haaraniitin sain Koukussa kortteihin Salaisista toiveista. Renkaan keskusta on kultainen puolihelmitarra.
Vaunun työntöosa on katkaistu grillitikku. Tein myös peiton, jossa kukka ja niitä puolihelmiä.


Lähikuvaa.


Tässä vaunut poseeraa kynän kanssa, että mittasuhteet vähän selviäisi.

"Onnea on muistelu."

19 kommenttia:

 1. Todella kaunis!!!!

  Täytynee joskus kokeilla ittekki...

  VastaaPoista
 2. Oi, kiitos Marika! Suosittelen kyllä kokeilemistä, ei ollut kovin vaikea.

  VastaaPoista
 3. Riikka: Kiitos! Milläköhän tekniikalla sinne saisi tehtyä minivauvan, kun kaverin vauva syntyy? Onko ideoita? Tämä ei ollut kyllä tarkoitukseni, mutta tuli vaan juuri mieleen.

  VastaaPoista
 4. voi että--mahtavat--kiitos linkistä tänne!!
  taitaa olla pakko kokeilla--
  on niin ideat hukassa-ei saa oikein mitään uutta aikaan--se kenkä olisi kiva kans kokeilla--

  VastaaPoista
 5. AN: Eipä mitään. En tiennyt, oletko itse tehnyt sellaiset tai et, mutta laitoin linkin, jos sinua sattuisi kiinnostamaan. Kiva, että tykkäsit. Musta olis kans tosi kiva tehdä se kenkä ja KK:ssa kans siellä kortin taitteluvinkki -keskustelussa on aivan hulluna kaikkea ideoita. Voi kun olisi enemmän aikaa kokeilla!

  VastaaPoista
 6. Massapallosta pää ja se kiinni johonki tulitikkuun tms... sitte vaan jostain kivasta kankaasta kroppa nyytiksija vauvaon kasvoja vaille valmis. Ja jos oikein haluaaa näpertää niin siitä samasta kankaasta lakki ;)

  VastaaPoista
 7. Marika: Kiitos vinkistä! Ehkäpä vaunut saavat vielä "täytettä".. :)

  VastaaPoista
 8. Voi mahoton!!! Oletpa saanut todella aikaan hienot vaunut ja oikein minikokoa...huh...huh:))))

  VastaaPoista
 9. Kiitos Hilkka! Ensin kun mulle aukeni uusi maailma korttiblogien ja KK:n takia, niin nyt aukes tavallaan taas uusi lisäulottuvuus, kun äkkäsin ton ohjeen. Mitä kaikkea sitä paperista saakaan aikaan! Halu olisi kova kokeilla kaikkea muutakin tuon tyylistä. No, ehkä joskus.

  VastaaPoista
 10. En ole varma olenko kuvannut tossuja -teinköhän ne vuodatuksen blogin aikana -en muista--ihanat niistä tuli ja melkein vietiin käsistä--toisia piti tehdä-mutta on jäänyt--pitää varmaan nekin tehdä uudestaan samaan syssyyn--
  en aio vauvaa tuonne vaunuihin laittaa--rasian meinaan valmistaa--
  -kengille olen juuri valmistamassa--koska eihän ne mahdu kirjekuoriin--jos joku haluaa viedä jollekkin-

  VastaaPoista
 11. niin ja nuo tupsut ovat jotain askarteluun tarkoitettuja--nimeä en tiedä-olen jossain käyttänyt esim.kukan keskustassa--

  VastaaPoista
 12. Thank you so much for linking back to my tutorial :)
  It is so much fun to see what others have done with it :)
  And you`re baby pram is lovely!!
  Hugs from Maya

  VastaaPoista
 13. ihanat, aattelin itsekin kokeilla joku päivä <3
  t. Sanna R

  VastaaPoista
 14. Maya: Thank you for the great tutorial!

  Sanna: Otahan kuva ja laita linkki mulle sitten, kun ovat valmiit!

  VastaaPoista
 15. Oih, IHANAT vaunut!! Tosi kaunis ja herkkä kokonaisuus!! =)

  VastaaPoista
 16. SannaS: Kiitos piristävästä kommentista! Tulipas hyvä mieli. :)

  VastaaPoista
 17. Todella kauniit vaunut! Muistelen nähneeni tätä mallia muuallakin, mutta nämä ovat kerta kaikkiaan hienot!!
  Löysin tieni blogiisi fb-blogilistan kautta. Täältähän löytyi mahtavia haasteita jahienoja askartelutöitä!

  VastaaPoista
 18. Elina: Kiitos! Tulipa jälleen hyvä mieli! Olen tehnyt toisetkin, vaaleanpunaiset, mutta en ole ehtinyt postaamaan. Hirveästi olisi vaikka mitä postattavaa odottamassa, kun joskus ehtisi..

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!