Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!tiistai 26. heinäkuuta 2011

Koukussa kortteihin kesähaaste #9: Luonnos

Luonnoksella ollaan jälleen liikenteessä:

Näiden luonnoksien kanssa syntyy kortit kyllä suhteellisen vaivattomasti.. Ja jotain olen varmaan oppinut tästä minulle uudenlaisesta tavasta tehdä kortteja, koska kortin suunnitteluun ei mene niin kauan kuin aikaisemmin. 

Ja jos ei olisi niin paljon salaisista toiveista ilmaiseksi saatuja koristeita, niin silloin menisi myös kauemmin tuumaillessa. On niin kiva, kun olen löytänyt tosi helposti kaikkiin kortteihin jotain kivaa juuri kyseiseen korttiin oikein sopivaa koristetta. :D Täsmää värimaailmat aika hyvin... Tässä korttini:

Taitaa olla ensimmäinen Lili of the Valleyn leimasin, jonka olen värittänyt ja tehnyt kortiksi! Nämä Lilit on aivan uskomattoman ihania! Valitsin ensimmäiseksi tuon leimakuvan sen perusteella, mikä olisi ollut suurinpiirtein suorakaiteen muotoinen ja sopisi luonnokseen. Lili tuli ensimmäinsenä vastaan. :D

Leimakuvan väritin suurella innolla. Tulee kuin tuleekin jonkinlainen rutiini tuohon värittämiseen eikä tarvitse valojen ja varjojen kohtia ihan niin paljon miettiä kuin aikaisemmin. Se on minusta ollut aina tosi hankalaa omaksua... Hieman tasaisemmin olen saanut tuota väriä levitettyä ainakin paikoitellen. Valon ja varjon rajat eivät siis erotu niin selkeästi kuin aiemmin. :D

Leimakuvassa tytön jalkojen vasemmalla puolella oleva kohta ärsyttää kiitettävästi: tummaa lattiaa olisi pitänyt jatkaa leimakuvan kulmaan asti... :( Ja toinen moka on tytön essu ja päähine. En halunnut jättää niitä kirkkaan valkoisiksi, vaan  halusin niihinkin vähän varjoa tehdä tuolla tummalla kynällä. Yritin kovin vähäisesti jättää tuota jälkeä, mutta liikaa se oli sekin. Vaatteista tuli aivan nokisen näköisiä. :( No, mutta nalle näyttää tyytyväiseltä -muulla ei kai lie väliä?! ;)

Heti alkuun ajattelin, että haluan korttiin tähtiä. Tähdin koristeltuja kortteja minä en ole juurikaan tehnyt, mutta tähän ne kävivät mielestäni hyvin. Uudesta paperikostani kaivoin tähänkin korttiin paperit. Tähtipaperi sai kaverikseen saman sävyisen "yksivärisen" paperin -tosin siinäkin väri näyttää hieman aaltoilevan...

Paperit tuntuivat tosi vaimean värisiltä ja kaipasin korttiin kovasti lisää väriä. Silloin muistinkin, että minulla on oikein tumman violettia nauhaa, jonka lisäsin korttiin seuraavaksi. Sitten muistinkin juuri vähän aikaa sitten alennuksesta ostamani tähden muotoiset klemmarit. Olin hyvillä mielin keksinnöstäni, kun mielestäni tähdet käyvät kyseiseen korttiin todella hyvin. Olisin halunnut kokeilla violetin värisiä tähtiä, mutta koska sellaisia ei ollut, oli minun tyytyminen edelleen vaimeisiin väreihin.  Nauhan olemassaolo piristää kuitenkin kummasti kortin värimaailmaa. Muotoklemmareiden käytön idean olen saanut aikoinaan jostain blogista, jonka nimeä en valitettavasti muista enää.

Viimeiseksi löysin vielä liloja dropseja, jotka liitin kortin oikeaan yläkulmaan. Luonnoksessahan nuo koristeet on laitettu leimakuvan yläreunaan, mutta siihen ne olivat mielestäni aivan liian isoja. Toivottavasti minua ei tuossa haastetehtävässä rokoteta sen takia.. Tässä lähikuvaa klemmareista:


Tässä vielä sisäpuoli:


Tälle puolelle samaa taustapaperia kuin edessäkin. Yleensä en peitä sisäpuolen sivua kokonaan skräppäyspaperilla, mutta kerta se oli ensimmäinenkin. Tämän paperin raaskin oikein hyvin käyttää, kun oli jotenkin niin vaimea värinen. Parane pian -tekstille laitoin vielä valmiin tagin. Jotain koristusta tämä sivu tuntuisi kaipaavan -siitä huolimatta, että sisäpuolen ei mielestäni tarvitse olla lähellekään yhtä koristeltu kuin kannen. Olisiko sinulla ehdotuksia tähän? Ehkäpä lisään sinne vielä punchattuja tähtiä..

Ja tässä kuva takapuolesta:


Molempia etupuolella käytettyjä papereita sain taaksekin mahtumaan.

Tässä vielä kuva kirjekuoresta:


 Materiaalitiedot:

- Korttipohja: Craft UK
- Skräppipaperit & sisäpuolen tagi: Kaiser Craftin Magic Happens Collection
- Leimakuva: Koukussa kortteihin kahden keskinen leimakuvavaihto
- Stanssi: Spellbindersin Large Labels (Big shotilla leikattuna)
- Väritys: Inktenset & vesisäiliökynä sekä Aqua Promarker vanilla (ihoalueet)
- Nauha: Jyväskylän askartelutapaamisen kirpputori
- Klemmaritähdet: Tiimarin alennuslaarista
- Dropsit: Koukussa kortteihin salaiset toiveet
- Kiinnitys: ATG -teippi, Glossy Accent

Kiitos,
että kävit lukemassa höpinöitäni!
Olisi todella mukava,
jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla,
kiitos!
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!