Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Outin kortit samoista materiaaleista 2/4

 Päpsyn materiaalit tulivat seuraavana. Tässä lainattu kuva materiaaleista:


Mukana siis kohokuvioitu paperi, 2 erilaista boordia (kutsutaankohan noita niiksi?), pallopaperi, embossattu nalle leimasinkuva ja kaksi paperikukkaa. Valkoista oli siksi paljon, että jokainen saa sävytettyä sellaisen sävymaailman kuin itse haluaa.

Materiaalit olivat minusta tosi ihanat. Tykkään ruskeasta ja tuo pallopaperi oli tosi ihana, kuten myös se nalle. Se oli aivan ylisuloinen. Niitä kahdenlaisia boordeja olen kälylläni katsellut ja miettinyt, että en taitaisi osata käyttää niitä. Niinpä oli tosi kiva, kun nyt sain tällaisen haasteen, että oli pakko käyttää. Loppujen lopuksi kuitenkin tykkäsin kovasti niiden käyttämisestä siitä huolimatta, että yleensä tykkään tosi paljon symmetrisyydestä korteissa, mitä tähän korttiin ei nyt tullut. Eli siinäkin mielessä minun rajojani rikkova kokeilu. Sellainen tekee varmasti aina hyvää!

Tässäkin setissä oli minun mielestä tosi paljon matskua ja teki tiukkaa miettiä, miten saan kaiken käytettyä. Papereita pyörittelin aika kauan ja sitten olin ihan tyytyväinen sommitelmaani. Muutamia juttuja jouduin kuitenkin valitettavasti sijoittamaan kortin sisä- ja takapuolelle. Tarkoitus ei kai kuitenkaan ole se, että materiaalit pitää hampaat irvessä sijoittaa kortin etupuolelle niin, että itselle jää ikävä fiilis lopputuloksesta... :)

Tässä kuva aikaansaannoksestani:


Boordin ja kohokuviopaperin kuviot olen sävyttänyt vihreällä Kiinan musteella. Boordiin töpöttelin värin meikkisienen tapaisella, mutta kohokuviopaperiin se ei käynyt ihan niin helposti. Yritin kyllä sitä ensin, mutta koska halusin jättää taustan valkoiseksi, niin kyseinen väline oli siihen liian iso. Sitten yritin siveltimellä, mutta loppujen lopuksi päädyin vanupuikkoon -tosin senkään jälkeen en ollut tyytyväinen. Pallopaperin ja leimakuvan stanssasin.

Tässä kuva kortin sisäpuolelta:


Koska en tuota toista boordia osannut mitenkään ujuttaa etupuolelle, sävytin sen ja laitoin koristeeksi sisäpuolelle. Pallopaperia ei riittänyt enää koko kortin mitalle, mutta ihan kivan näköinen siitä minun mielestä silti tuli, vai mitä arvelet? Kukka minun oli tarkoitus sävyttää ainoastaan reunoilta, mutta se meni vähän pieleen, niin sävytin sitten kokonaan. Ja nyt vasta huomaan, että minähän olen unohtanut kokonaan laittaa kukalle (ja myös seuraavan kuvan kukalle) keskustan, mutta en kyllä millään jaksa lähteä ottamaan uusia kuvia, joten ehkäpä pärjäämme nyt näillä.. ;) Kukat kuitenkin saavat keskustansa -heti tämän postauksen kirjoittamisen jälkeen. :D

Ja tässä vielä takapuoli:


Nyt kukan reunojen sävyttäminen onnistui mielestäni hyvin. Molempia kukkia yritin kyllä kovasti laittaa kortin etupuolelle, mutta ne olisivat peittäneet ison osan kohokuviopaperista, niin ne sitten jäi valitettavasti etupuolelta pois. 

Joka tapauksessa kivat matskut ja mukava on myös sekin, että hommassa on vähän haastetta.

Tässä muiden rinkiläisten kortit:

Kiitos,
että kävit lukemassa höpinöitäni!
Olisi todella mukava,
jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla,
kiitos!


 

9 kommenttia:

 1. Minun korttini. Eilen olin naatti kun sain julkaistua omassani etten enää muistanut linkittää tänne :)

  http://papsynluomaa.blogspot.com/2011/07/outin-rinki-24.html

  VastaaPoista
 2. Päpsy: Eipä se mitään! Minä kävinkin sun blogissa jo kommentoimassa korttiasi erikseen. :D

  VastaaPoista
 3. Kauniin kortin olet tehnyt :)
  Ihanaa viikonloppua Sinulle!

  VastaaPoista
 4. Majan Molla: Voi kiitos! :D Ihana, kun jätit kommentin! Tuli niin hyvä mieli!

  VastaaPoista
 5. Tässäpä ois miun kortti Päpsyn matskuista=) Ihanat nalletamineet olit Päpsy laittanu=)

  VastaaPoista
 6. Täältä löytyy minun tekeleeni.

  VastaaPoista
 7. Johanna ja Sirpa: Teidän kortteja kävin kommentoimassa omiin blogeihinne..

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!