Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Koukussa kortteihin haaste #32: Kesä

Kesä,
mitä kesä tuo mieleesi, väri, kuva, aihe 
mikä vain, mitä sana kesä tuo mieleesi!

 Tuossapa tehtävänanto haasteeseen. Ja tässä minun korttini:


Ensimmäisenä tuli mieleen vesi ja uiminen. Tykkään tosi paljon uimisesta. Ja heti samantien tuli mieleen simpukat, joita minulla on kasapäin ulkomaanmatkoilta raahattuna. Niitä olen jo aikaisemmin ajatellut kokeilla kortteiluun, joten nytpä hyvä mahdollisuus. Seuraavaksi tuli mieleen ruskea ekoaaltopahvi, jota minulla on säästettynä. Siitä tuli mieleen hiekka ja hiekkaranta. No, millepä paperille simpukat sitten asettelisin?! Tuo ympyräkukka -stanssi tuli heti mieleen myöskin. Se näytti minun silmiin jotenkin ihan aaltoilevalta ja pisaraiselta vedeltä. Simpukat päädyin kuitenkin laittamaan stanssatulle ympyrälle ja sen kohotarroilla toiseen stanssattuun kuvioon kiinni. Kohotarroja tykkään näköjään käyttää erityisesti silloin, jos kortti on yksinkertainen. Vanhanajan mallinen reuna korttipohjassa kävi mielestäni hyvin tähän luontoaiheiseen korttiin. Kortin reunat sävytin ruskealla musteella.

Tässä lähikuva simpukoista:


Kortin sisäpuoli myötäilee etupuolen koristuksia:


Tosin tekstipaperin jätin valkoiseksi, että saa jotain selvää kirjoituksestakin. Ja tässä vielä kortin takapuoli:


 Heti tuli mieleeni tuo ihana merihevonen (rakastan merihevosia). Se kävisi loistavasti takapuolen koristeeksi! Lisäksi aaltopahvia vähän yhtenäisyyttä tuomaan.

Materiaalitiedot: 

- Craft UK Limited -korttipohja vanhan ajan reunuksella: Englannista Unique by Annemaritta shopin kautta
- Musteet: Ruskea Micia (korttipohjan reunojen ja keskusympyrän sävytys), sininen Micia (kukkaympyrän sävytys) Kiinasta
- Ekoaaltopahvi: Tullut ehkäpä jonkun paketin mukana
- Die cuttien ekopaperi: Jostain saatua
- Stanssit: Nellie's multi frame's MFD 020 (kukkaympyrä ja ympyrä) käsityömessuilta
- Simpukat: Ulkomaanmatkoilta
- Merihevonen: Arvontapalkinnosta saatu
- Kiinnitys: ATG (Aaltopahvi, sininen die cut sekä simpukat), kohotarrat (keskusympyrä), Glossy Accent (merihevonen)Kiitos,
että kävit lukemassa höpinöitäni!
Olisi todella mukava,
jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla,
kiitos!
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!