Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!lauantai 30. heinäkuuta 2011

Sarah Kay -haaste #10: Tehdään retki niitylle

 Ensimmäistä kertaa osallistun Sarah Kay -haasteeseen. Eväsretki -leimakuvaa en löytänyt itseltäni, mutta ajattelin, josko tuo pyöräilevä tyttö sopisi. Hänhän on aivan selvästi pyöräilemässä niitylle eväsretkelle. Tässä korttini:


Väritettyäni leimakuvan, pyöristin paperin reunat. Korttipohjan peitoksi tuli kaksi paperia. Ruskea viivapaperi symboloi tietä, jolla tyttö pyöräilee. Hän on aivan pian puistossa (= vihreä kukkapaperi). Kukkapaperin reunan revin ja laitoin ruskean paperin päälle. Vähän silmää häiritsee nuo kaksi niin erilaista paperia: viivallinen ja kukallinen. En yleensä oikein osaa yhdistää sellaisia papereita, mutta tulipahan sellainen nyt kuitenkin tähän korttiin.  Kyllähän nuo suurinpiirtein samaa sävymaailmaa kuitenkin ovat. Vierastatko sinä tälläistä paperin käyttöä? Olisi mielenkiintoista tietää! 

Tämän vaiheen jälkeen pää oli ihan tyhjä enkä meinannut millään keksiä, mitä enää lisäisin korttiin, vaikka se selvästi jotain kaipasi. Koukussa kortteihin chatistä saa usein kaikenlaisia kivoja vinkkejä aiheeseen kuin aiheeseen, niinpä siellä ehdotettiin perhosia niitylle. 

Silloin muistinkin juuri voittamani muoviperhoset. Niitä piti pitää hetken aikaa kynttilän päällä ja muokata sitten vaikka pallopäätyökalulla halutun muotoiseksi. Minä en siihen hätään voinut kynttilää hakea (ne on tytön huoneessa ja hän nukkui), niinpä tulitikut ajoivat saman asian (10 kpl jos tarkkoja ollaan heh). En oikein osannut muotoilla perhosia sen kummemmin. Siivet käpristyivät itsestään ja minä ainoastaan painoin perhosen keskustan alas niin, että siivet jäivät koholle. Ihan kivan näköisiä tuli ja oli tosi kiva kokeilla jotain itselle uutta. Nämä perhoset olivat nimellä 3D shape forming butterflyes. Perhosten väri soveltui mielestäni kivasti kortin muihin väreihin. Tässä lähikuvaa niistä:


Sisäpuolen koristelusta tuli ehkä liian "innovatiivinen", mutta joka tapauksessa yhdenmukainen kortin etupuolen kanssa. Näyttääkö sinusta siltä, että pari paperia olisi vain hutiloiden ryntätty tuohon?


Kortin takapuoli:


Ja kirjekuori:


 Materiaalitiedot:

 - Korttipohja: Craft UK
- Skräppipaperit: Dovercraftin Funky Vintage (tilattu Englannista Craft Superstoresta)
- Leimakuva: Koukussa kortteihin leimakuvavaihto
- Väritys: Promarker vanilla (ihoalueet), inktense & vesi (muu leimakuva)
- Kulman pyöristäjä punchi: Pieni papruilutapahtuma, Jyväskylä
- Studiolightin 3D shape forming butterflyes: Haasteen voittopalkinto Kirjokkaasta
- Kiinnitys: Artemion kaksipuolinen teippirolleri, johon saa vaihtorullia (tosin vaihtorullina käytän Stick it! -merkin vaihtorullia; Atg:stä loppui juuri rulla enkä malttanut ruveta sitä vaihtamaan, siksi tämä kakkosvaihtoehto) sekä Mini glue dots (tilattu Englannista Craft Superstoresta)

Kiitos,
että kävit lukemassa höpinöitäni!
Olisi todella mukava,
jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla,
kiitos!

 

2 kommenttia:

  1. Hyvinhän nuo sopivat yhteen, osaset ja hauska kortti kaiken kaikkiaan. Muovailtavat perhoset oli ihan uusi juttu minulle. Kaikkea ne keksivätkin askartelijan iloksi. :)
    Kiitos, kun vastasit haasteeseen.

    VastaaPoista
  2. Aino: Kiitos kommenteistasi! Juu, kaikenlaista matskua sitä on tarjolla.. Mitenkähän monesta matskusta sitä on vielä ihan pimennossa.. :)

    VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!