Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!torstai 21. heinäkuuta 2011

Koukussa kortteihin haaste Ilmatteeks #7: Kortin kuva lehdestä leikattu + ressaus

Kortin "kuvan"
tulee olla lehdestä tai mainoksesta leikattu!!
Siis ei leimakuvaa / 3D-kuvaa / valmista korttikuvaa!
Ainoastaan tekstin saa leimata ja mustetta käyttää suttaamiseen,
mitään kuvia tai kiekuroita tms ei saa leimata!!
Näiden lisäksi tulee kortista löytyä ressattua reunaa!

Ja tässä korttini:


Tätä korttia olikin mukava tehdä, kun eilen ei oikein lähtenyt.. :) Lisäksi näiden kierrätysmatskujen käyttö on minulle ihan omiaan! Niistä on nykyään kivempi tehdä kortteja kuin ennen, kun on kaikenlaista vempainta, millä voi somistaa korttia entisestään. Nuo stanssatut jutut tekee mielestäni tosi kivan lisän näihin kierrätyskortteihin. 

Ennenhän tein pääasiassa kierrätyskortteja (siis ei korttipohja kuitenkaan). Olin joskus aikaisemmin leikannut jostain normaalia ohuemmasta kartongista tuollaisen korttipohjan, niin siihen sitten sipaisin tuon mainoksesta leikatun lehtitaustan. Samalta aukeamalta nuo lehdet kuin eilisen kortissakin. Kortin ja taustapaperin kulmat punchasin tuollaisiksi pallukoiksi.  Minusta se oli kiva yksityiskohta ja varsinkin, kun toistuu kahdessa eri paperissa.  

Ensin stanssasin tuon vinoneliön ja teippasin siihen jostain lehdestä leikkaamani kukan kuvan. Minulla on siis iso kasa lehdistä otettuja kuvia, kun leikkailen niitä aina, kun sopiva vastaan tulee.  Sitten vasta muistin, että kortissahan piti olla ressausta. Onneksi ei ihan kokonaan uusiksi mennyt. Askartelusormiveitsellä leikkasin kukan irti, stanssasin uuden vinoneliön ja teippasin sen 3D -paloilla korttipohjaan ja ressauksen jälkeen (saksilla ihan ja vieläpä ekaa kertaa, en omista ressauskonetta) kukka vielä 3D -paloilla kiinni vinoneliöön. 

Sitten lisäksi vielä noita vaaleanpunaisia ja vaaleanvihreitä dropseja ylä- ja alapuolelle.

Tässä lähikuvaa ressauksesta:


 Ja tässä sisäpuoli:


Samaa taustapaperia kuin etupuolellakin riitti vielä sisäpuolen koristeeksikin ja päälle samanlainen vinoneliö tekstiä varten. Mietin, olisiko tämä puoli kaivannut noita dropseja koristeeksi, mutta jätin ilman, kun en oikein tykkää, että sisäpuolella on kovin koholla olevia koristeita. Eikä mielestäni sisäpuolen tarvitse olla niin laitettu ja koristeltu kuin etupuoli. Mitä sinä olet tästä mieltä?

Ja vielä kuva takapuolesta:


Pieni pala jäi lehtitaustasta, niinpä teippasin sen taakse, jonne se oli ihan omiaan mielestäni. Jotain se kuitenkin vielä kaipasi, niinpä sommittelin dropseista kukan.

Tässä vielä lähikuvaa:


Materiaalitiedot:

Korttipohja: Jotain vanhaa kierrätyskartonkia
Puun lehti -kuvioinen taustapaperi: Lehdestä leikattu
Kukka kuva: Lehdestä leikattu
Stanssattu paperi: ja kukan taustakartonki: Jotain vanhaa kierrätyskartonkia (ja Canson Illustration 250 sisäpuolella)
Dropsit: Koukussa kortteihin Salaisista toiveista saatuja (etupuoli) ja Koukussa kortteihin kirpparilta ostettuja (takapuoli)

Kiitos,
että kävit lukemassa höpinöitäni!
Olisi todella mukava,
jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla,
kiitos!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!