Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Merirosvosynttärit

Kummityttöni piti merirosvosynttärit 3 -vuotissyntymäpäivänään (5/2009). Minä ajattelin tehdä hänelle yllätykseksi kaikelaista merirosvo -rekvisiittaa. Tässä kuvassa siis merirosvolippu, laiva- ja palmu -aiheisia tikkuja juomiin, lappu mihin kirjoitin, mitä kaikkea merirosvosettiin kuuluu, miekka, kaukoputki, Peter Pan -kirja merirosvotarinoineen, merirosvohattu, Los Piratos cd, vihkonen jossa kuvia merirosvoista ja Los Piratos cd:n laulujen sanat, silmälappu, aarrearkku jossa koruja ja aarteita sekä pommi -kortti, jossa kerroin että kaikki materiaali liittyy hänen merirosvosynttäreihinsä. Osa on siis itse tehtyjä ja osa valmiita kuten kirja ja miekka. Ja nuo ei-itse-tekemät jutut annoin vain lainaan ja itsetekemät omaksi. Niin, ja siinä aarrearkussahan oli myös merirosvokorvikset (ei läpi), jotka annoin omaksi. Niistä ei näköjään tullutkaan kuvaa.


Tässä siis tämä kortti, missä lukee, mitä kaikkea settiin kuuluu.

Niin, tulostinhan netistä myös aarekartan ja laminoin sen leikkejä varten. Lisäksi leikkasin kultaisesta kartongista aarrekolikoita ja laminoin nekin.
Tämän kaiken rekvisiitan sulloin pahvilaatikkoon, josta ei tullut kovin nätti kylläkään. Päällystin laatikon vaan valkoisella paperilla. Sen päällä oli sinisellä kankaalla päällystetty pahvi, jossa merirosvolaivoja ja aarresaari palmuineen ja merirosvoineen. Kippari Kalle kuvastaa siis merirosvoa.

Laatikon päälle liimasin merirosvolaulun sanat.

Syntymäpäivien jälkeen lähetin hänelle vielä yhden paketin. Paperissa, jonka reunat olin polttanut, luki:

"Tervehdys Lotta!

Muistelin tässä, miten hauskaa sinun merirosvo -syntymäpäiväjuhlillasi oli ja halusin vielä kiittää sinua ja vanhempiasi hienoista juhlista!

Tämän viestin laitan sinulle pullopostina. Merirosvotkin laittavat viestinsä aina pullopostina merta pitkin, kun siellä merillä seilaavat.

T: Outi

P.S. Yritin sulkea pullon korkin tiukasti, joten toivotaan, ettei pullon sisälle ole päässyt livahtamaan meressä kulkiessaan kaloja sun muita meren eläviä... ;)"

Mukana oli siis tälläinen pullo, jossa kyljessä aarrekartta ja siinä luki KIITOS. Pullo oli täynnä suolakaloja. Ja tietysti se äsköinen viesti rullalle käärittynä. Viesti oli paperinarulla kiinni ja naru kiinnitetty vielä pulloon kiinni, jotta sen voi helposti vetää pullosta pois.Pullossa roikkui myös kortti, jossa luki kelle pullo on.


Tämä kaikki rekvisiitta olisi varmaan riittänyt ihan lahjaksikin, mutta lahja minulla oli ostettuna, joten annoin myös erillisen lahjan.


"Onnea on kaikki kauniit ja hymyn huulille nostattavat asiat, mitä oma mies voi korvaan kuiskia."

6 kommenttia:

 1. Vähänkö sie oot ahkera!! Ainakin meillä oltais onnesta soikeana tuollaisista yllätyksistä. Ja niin loistavia ideoita, että täytyyy painaa mieleen..

  VastaaPoista
 2. Kaikenlainen tuollainen näpräily on tosi kivaa! Täytyy myöntää. Kiva, jos on sellaisia ideoita, mitä voit ajatella itsekin ottavasi käyttöön. Ja kiva, kun jaksat kommentoida!

  VastaaPoista
 3. Nää oli niiiiin ihanat, ne on edelleen leikeissä mukana!!! ja tuo Peter Pan kirja on alkanut kiinnostaa vasta nyt, joten olemme sitä pikkuhiljaa lukeneet :) Mutta tuo kaukoputki ja silmalappu ovat edelleen must! Kiitos, olet paras kummitäti maailmassa :)

  VastaaPoista
 4. Löysin blogisi vasta äskettäin etsiessäni aiheita poikani merirosvosyntymäpäiville. Aivan ihania ideoita ja ajatuksia syntymäpäivän viettoon! Sinulla on kaunis blogi. Ehkä piipahdan täällä toistekin. Mukavaa loppukesää!

  VastaaPoista
 5. Pocahonka: Blogissani on toiminto, joka listaa 10 suosituinta postausta. Tämä merirosvopostaus on jatkuvasti sen listan kärkipäässä. Todella mukava, että jätit kommentin, niin tuntuu minustakin siltä, että joku käy sitä lukemassa! :D Kiitos siis ihanista kommenteistasi! Teit minut hurjan iloiseksi! Oikein hyvää loppukesää ja syksyn alkua sinullekin ja tervetuloa uudellleenkin lueskelemaan ja katselemaan!! :D

  VastaaPoista
 6. Taidanpa napata idean pullopostista, kiitos!

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!