Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!perjantai 29. heinäkuuta 2011

Mönkään mennyt haastekortti

 Rupesin tekemään korttia Villakeijun kortteiluhaasteeseen #42 ja kun sain kortin valmiiksi, huomasinkin että olin katsonut ohjeet todella hutiloiden. Tein kortin ainoastaan luonnoksen mukaan enkä huomannut, että kortti piti olla hääaiheinen... Pöh! Tässä se luonnos:


 Ja tässä minun kortti:


Lähdin liikkeelle leimakuvasta. Paperin yläkulmat olen pyöristänyt. Korttipohjaksi löysin tuollaisen kaksipuolisen skräppikartongin. Vihreä sävy sopii mielestäni tosi hyvin leimakuvan. Leimakuvan alle vielä oranssi nauha ja kukat luonnoksen antamassa muodossa. Kukille vielä keskustat ja kortin yläkulmaan onnitteluteksti, niin etupuoli oli valmis. Tässä kuva takapuolesta:


Etupuolella oleva nauha jatkuu takapuolelle asti. Tekstipaperi sai kahteen kulmaan kehysleimakuvat. Muuta koristetta tämä puoli ei kaivannutkaan, kun korttipohja oli jo itsessään niin värikäs. Signeerausleimakuva näkyi menneen väärinpäin.. 

Materiaalitiedot:

- Korttipohja: Koukussa kortteihin kirppis
- Nauha: Jyväskylän askartelutapaaminen
- Leimakuva: Leimakuvavaihto
- Väritys: Inktense (leimakuva) ja Promarker vanilla (leimakuvan ihoalueet)
- Kulman pyöristäjä punchi: Pieni papruilutapahtuma, Jyväskylä
- Punchatut kukat: Saatu paperi
- Kukkapunchi: Siskon Kiinasta ostama
- Kukkien keskustat: kimalleliima Tiimarista
- Tekstileimasin: Tekstileimasinsetti Joulunaika
- Takapuolen tekstipaperi: Kierrätyspaperia
- Kiekuraleimasin: Tiimari
- Leimasinmusteet: Versafine (teksti), kiekurat (Micia; Kiinasta)
- Kiinnitys: ATG & Glossy Accent


Kiitos,
että kävit lukemassa höpinöitäni!
Olisi todella mukava,
jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla,
kiitos!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!