Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!lauantai 9. heinäkuuta 2011

Uusi blogi lorukorttivaihdoille yms. ja arvonta

 Heissan! 

Vähään aikaan ei ole vaihtoja ollutkaan, mutta nyt tulee asiaan muutos. Tästä eteenpäin lorukorttivaihtoni ja mitkä tahansa muut vaihtoni (paitsi kortit samoista materiaaleista -ringit) tulevat uuteen blogiini Outin lorukorttivaihdot.

Joten käypä samantien liittämässä itsesi uuteen blogiin lukijaksi, niin pysyt ajan tasalla vaihdoista. Kymmenennen vaihtoni kunniaksi ensimmäisessä postauksessa on käynnissä arvonta! Vaihto ei ole ihan perinteinen, mutta siitä huolimatta toivon kovasti osallistujia! :D

Hyvin pian on luvassa myös kaksi lorukorttivaihtoa teemoilla herkut ja syksy. Myös sen jälkeen vaihtoja pyrin postaamaan suht säännöllisesti.


Kiitos, 
että kävit lukemassa höpinöitäni!
Olisi todella mukava,
jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla,
kiitos!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!