Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!torstai 4. elokuuta 2011

Outin kortit samoista materiaaleista 4/4 & It's all about the Vintage haaste # 1: Kaikki käy

Tällä kertaa oli Johannan vuoro lähettää materiaalit:


 Kuori sisälsikin paljon kaikenlaista. Tuo puu -kuvioinen skräppikartonki oli aivan ihana. Samoin vintage-enkelit suloisia. Ympyrästanssi oli aivan ihana ja tuollaista narua olenkin halunnut kortissa käyttää, joten tulipahan sekin testattua. Kaikkia kuvia ei ollut pakko käyttää. Jokainen sai valita mieleisensä, kertoi Johanna. Noista tageista itse ajattelin, että jos jokaista erilaista yrittäisin käyttää, mutta en pyrkinytkään joka ikistä matskua laittamaan samaan korttiin. Tässä minun korttini:


 Päätin jättää tuon skräppäyspaperin kokonaiseksi, yksiosaiseksi kortiksi. Aika iso korttihan siitä tuli, mutta tulihan siihen kaikennäköistä matskuakin. Ympyräpitsi die cut sai mennä pohjalle ilman mitään väriä, koska muuten kortin sävytys tulisi olemaan aika tumma. Sen päälle sopi hyvin tuo enkelityttönen. Yhteen tagiin leimasin tekstin ja sävytin ruskealla. Sen alle laitoin tuon narun (mikä tämän narun oikea nimi on?) kiertämään kortin toisellekin puolelle ja tagi tuli siihen päälle kohotarroilla. Pienen pieni rusetti tuli siihen naruun kaveriksi.

Tämän jälkeen vasta ajattelin, että kukan sävytän vaaleanpunaiseksi, koska enkelilläkin on päällään sitä väriä. Haaraniitti tuli kukan keskustaksi. Harmitti, että olin sävyttännyt tagin ruskeaksi. Sekin olisi voinut olla vaikka vaaleanpunainen tai sitten vaikka pelkästään reunat.

Perhosista valitsin harmaan, koska ruskea oli sävyltään aivan eri kuin tuo tagi. Sitten harmitti vielä enemmän, että nyt kortissa olisi liikaa värejä. Tagin väritys harmitti edelleen, mutta minkäs teet. Mitä mieltä itsse olet kortin väreistä?

Perhosen sijoittaminen tuntui aika runsaalta lisältä korttiin, mutta toisaalta se kävi siihen kohtaan oikein hyvin. Tässä kortissa olen käyttänyt mielestäni runsaasti materiaaleja, mutta koska kortti on kooltaan iso, ei se näytä aivan täyteen tungetulta. Lisäksi minusta oli kiva, että tuo skräppipaperi näkyy selkeästi tuolta alta. Ja kuva takaa:


 Naru kiersi siis takapuolelle, jossa liittymäkohdassa oli tuo toinen tagi samalla tavalla ruskealla värjättynä ja kohotarroilla kiinni. Pienen enkelikuvan laitoin vielä sen yläpuolelle koristeeksi. Mielestäni muuta ei tarvittu.

Jo materiaalit saatuani ajattelin heti, että tämän kortin teen samalla uuden vintagehaasteblogin ensimmäiseen haasteeseen It's all about the Vintage, jonka aiheena oli Kaikki käy.Kiitos, 
että kävit lukemassa höpinöitäni!
Olisi todella mukava,
jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla,
kiitos!

 

10 kommenttia:

 1. Thanks for joining us at It's all about the Vintage !
  Elma
  http://itsallaboutthevintagechallenge.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Saila: Kiitos! :D

  Elborgi: Thank you for the new challengeblog!!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana onkin tuo paperi ja siihen tekemäsi kortti - kaunis.

  VastaaPoista
 4. Oikein suloinen kortti, jossa hauskaa kesäistä tunnelmaa (melkein juhannu tulee mieleen) lieneekö puu kuvioisissa kartongeissa sen syy :)?Toivotan sinulle onnea arvontaan ja on oikein mukavaa että saimme sinut mukaan haasteeseen.

  VastaaPoista
 5. Tosi suloinen, ihanaa taustapaperia :)
  Kiva kun osallistuit uuteen haasteeseen ja onnea arvontaan :))

  VastaaPoista
 6. Tässä minun tuotokseni http://papsynluomaa.blogspot.com/2011/08/outin-rinki-44-johannan-materiaalit.html

  VastaaPoista
 7. Tässä olisi minun korttini omista materiaaleista ;)

  VastaaPoista
 8. Tiinanen: Kiitos! Olipa mukavaa, että jätit kommentin! :D

  Kiti: Kiitos! :D Kiitos uudesta haasteblogista!

  Katjuska: Kiitos! :D Tosiaankin, uudet haasteet ovat aina tervetulleita!

  Päpsy ja Johanna: Käyn kommentoimassa korttejanne omaan blogiinne.

  VastaaPoista
 9. Kaunista ja hempeää :)
  Kiitos kun osallistuit ensimmäiseen Vintage-haasteeseemme.

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!