Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!



perjantai 28. toukokuuta 2010

Blog candy!



Tästä osoitteesta löytyy aivan huikea bloginamu:

http://truesgiftsfromtheheart.blogspot.com/

1 kommentti:

  1. Outi ihan oikeesti, mulle osu eilen vaan ruuhka!!Eli kolme korttia ja äsken vielä yksi kun aika menee ens yönä umpeen niin oli "pakko" saada:)Tavallaan teen yhden /viikko...mutta huomio nyt on sadellut jok ikinen päivä:( On mulla viel varastossa yks että sitten kun ei mitään synny niin....
    Ja rahaa on mennyt nettikauppoihin joten ostolakko joka oli eikä ollut....nyt on:))Paketteja tulee taas...niin ja voitinkin taas Pauletten blogin arvonnassa!!Olikohan se jo viides tai kuudes kerta tänä vuonna?

    VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!