Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!lauantai 22. toukokuuta 2010

Lapsille muistoja


Näistä kirjoista kirjoitinkin jo aiemmin. Nyt otin niistä kuvat. Eli tässä kuvassa on alennuksesta ostetut valokuva-albumit. Niihin aion laittaa tytöille saatuja valokuvia ja esim. päiväkotikuvia. Minähän olen päättänyt, etten juurikaan kehittele valokuvia, kun ne ei muuten mahtuisi minnekään, mutta näihin minun projekteihin tulee kyllä jotain kehiteltyä. Nämä albumit on kuitenkin sitä varten, että saa jotkut irtokuvat johonkin pois lojumasta. Kun sukulaisilta esim. saa jotain kuvia. Laitan ekana esim. Veeran albumiin ristiäiskuvan, 1 v. kuvan ja kuvat, kun oli perhepäivähoidossa ja kävi valokuvaajalla päiväkodilla ryhmänsä kanssa. Eli joka vuosi aion laittaa synttärikuvan, niin voi katsoa, miten on kasvanut. Albumit on Suomalaisesta kirjakaupasta.


Yhden tällaisen vauva-albumin ostin Veeraa odottaessani Anttilasta. Sitten harmitti pirusti, kun halusin samanlaisen Elinalle, mutta onneksi vielä löysin toisen. Näihin albumeihin tulee paljon valokuvamuistoja sellaisista "merkkihetkistä", mutta myös tekstiä kaikenlaisista oppimisista.


Jo ajat sitten ostin jostain tuon Nasu -kansion Veeralle, että siihen liitän kaikenlaista muuta materiaalia kuin valokuvia. Kansio on jaettu omiin osiinsa. Siellä on esim. syntymästä saatuja lappuja ja kopio syntymätodistuksesta, onnittelukortit syntymästä ja ristiäiskortit yms. Hello Kitty -kansion ostin Elinalle häntä odottaessani Jyskän varastomyymälästä.


Tämä kuva ei suostu menemään oikein päin. Veera lukee päällimmäisen haitarikansion päällä. Siihen on käytetty tarrakirjaimia, jotka on tullut matkalaukun mukana. Lisäksi pari kukkatarraa ja kontaktimuovia laitettu vielä päälle, kun kansion pinta on niin liukas, ettei meinaa kirjaimet pysyä siinä. Mulla on itellänikin haitarikansio tärkeille papereille ja halusin sellaisen tytöillekin. Elinalle ostin tuon vähän myöhemmin. Siinä ei ole vielä nimeä päällä, mutta laitan kyllä. Nyt ei ole vielä muita papereita siellä kuin syntymätodistus.


Ja tässä tyttöjen toiset valokuva-albumit. Päällimmäisen ostin jo kauan aikaa sitten Suomalaisesta. Siinä lukee kultaisilla kohokirjaintarroilla Veera. Toisen ostin samasta paikasta myöhemmin. Siihen on myös kirjaimet vielä laittamatta. Nämä ovat siis skräppäysalbumeita minulle. Oikeastihan ne on tavallisia valokuva-albumeita, mutta oikeat skräppäysalbumit on kalliita eikä niihin mahdu kovinkaan paljon valokuvia. Siksi olen valinnut tällaisen polun itselleni. Myöhemmin laitan kuvia sisällä olevista sivuista. Ne ei ole kyllä ollenkaan niin hienoja kuin yleensä skräppäysalbumeissa. En ole ihan niin huolellisesti jaksanut tehdä. Ehkä jatkossa paneudun asiaan vähän paremmin. Valokuvia vaan on hirmuiset määrät sinne laitettavana ja lisää tulee koko ajan. Eli näihin albumeihin laitan kuvat kaikista uusista asioista, mitä tytöt on oppinut. Esim. kääntyminen, ryömiminen, konttaaminen, soseen syöminen, ylös nouseminen, käveleminen, pulkassa olo jne.


Lähikuvaa.


Tässä albumissa on sama idea kuin edellisissä. Osoite on vaan eri. Eli teen kummitytölleni tätä. Kirja ostettu aika päivää sitten myös Suomalaisesta. Se on kans jo alulla.

"Onnea on hyvät välit vanhempiin."

1 kommentti:

  1. Näihin kaikkiin lisäsin vielä tyttöjen nimet tarroilla, että tietää heti, kumpi on kumman. Ne ei tosin nyt näy kuvissa.

    VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!