Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!maanantai 10. toukokuuta 2010

Villakeijun kortteiluhaaste #14: luonnos

Villakeijun haasteeseen sai osallistua yhdellä tai kahdella kortilla. Minä innostuin tekemään molemmat. Ne piti tehdä valmiiksi annettujen luonnosten mukaan. Tein nämä jo aikaisemmin, mutta sitten kävimme tekemässä yllätysäitienpäiväviisiitin molempiin mummoloihin noin 140 kilometrin päähän enkä enää takaisin tultua illalla muistanut koko haastetta. No, uusi haastekin näkyi olevan myöhästynyt. Kokeilen silti laittaa nämä sinne. Jospa vielä saisin osallistua..


Kortti # 6/2010. Ensimmäisen luonnoksen pohjalta tuli tällainen kortti. Vasemmalla oikea prässätty apila, kortin "ovissa" Kiinan rei'ittimellä tehdyt apilat, joista keskimmäisissä nauha kiinni. Oikealla onnenapila tuomassa onnea tekstillä. Jäin vaan miettimään, olisiko ollut nätimpi, jos olisi ollut vain yhdet apilan reiät molemmilla puolilla..


Sisäpuolella tuollainen kasvikuvioinen paperi ja kolme apilaa rei'ittimellä leikattuna. Harmittaa vaan, että en leikannut paperia kuviosaksilla. Olisi tullut kivompi.


Kortti 7/2010. Toisesta luonnoksesta tuli tällainen kortti. Valitsin ensin korttipohjaksi keltaisen värin. Sitten ajattelin, että violetti nauha sopisi siihen hyvin. Rusetteja en ole pahemmin itse ikinä väsännyt. Olipas homma. Oikea älykkyystesti -tuntui ainakin siltä.. heh. Mutta ihan tyytyväinen olen aikaansaannokseeni. Ja koska minä tykkään tehdä myös kierrätysmateriaalista kortteja, muistin juuri lehdestä repimäni kukan kuvan, joka sopi tosi hyvin tähän korttiin värinsä takia. Sen liimasin ihan tavalliselle kopiopaperille ja leikkasin kuviosaksilla. Laadukkaamman näköinen olisi tietysti tullut, jos olisin liimannut sen kartongille. Yläreunaan Kiinan rei'ittimellä kolme kukkaa kartongista, jotka kiinnitin 3D -tarroilla ja laitoin keskustaksi vielä kimalleliimaa. Ja lopuksi Sinooperista ostetulla leimasimella alareunaan teksti.


Sisäpuolelta on tämän näköinen.

"Onnea on kauniin ruskettunut iho."

4 kommenttia:

 1. Hei, kiitos vierailusta!
  Kyselit kortistani, ei ole valmis korttipohja, taittelin pohjan Fabrianon kartongista ja Distress-väriä töpöttelin pintaan. Sisällä on paperia jota löysin lauantaina Suomalaisesta kirjakaupasta.
  Kauniita nuo sinun kortit!
  Hyvää alkavaa kortteiluviikkoa;)

  VastaaPoista
 2. Aikas paljon olet ehtinyt lasten hoidolta tehdä kortteja:)Mulla olis tuota kierrätysmateriaalia vaikka kuinka...suomeks mitään ei tarvis ostaa!!!
  Kauniisti olet tämänkin koonnut:))
  Pst...arvaas kuka saa tänään paketin kunhan posti ilmoittaa......

  VastaaPoista
 3. nämä olivat minusta tosi nättejä kortteja!

  P

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!