Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!lauantai 22. toukokuuta 2010

Nimipäiväkortti kummitytölle

Kortti # 10/2010. Tämän kortin tein jo aiemmin, mutta nyt vasta viimeistelin sen. Tähän ei kyllä paljon tekemistä vaadittu. Nimittäin leikkasin Nalle Puhin kuvan pahvilaatikosta, jossa oli ostamamme lasten kattolamppu. Tykkään käyttää kaikkea mahdollista materiaalia kortin teossa. On kiva, ettei kaikesta tarvitse maksaa ja lisäksi tulee vähän eri näköisiäkin kortteja sitten -ja on ekologista. Tosin kyllä ostettujakin materiaaleja on hurjan kiva käyttää. Tässä ei paljon luovuutta voinut käyttää hyväksi (tai minä en ainakaan osannut käyttää), mutta uskoisin, että on 4 -vuotiaalle lapselle mieleen. Kortin päälle liimasin valmiita softiskirjaimia (onko lie taas oikea termi?) ja -sydämen. Kortin takapuolesta ei ole kuvaa, mutta siellä on ruskeata pahvia peitetty keltaisella paperilla, jonka reunat on leikattu kuviosaksilla. Lisäksi leimasinkuvia alareunassa.

"Onnea on poikaystävän vapaat intistä."
(Tämän olen lisännyt listaani teini-ikäisenä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!