Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!torstai 13. toukokuuta 2010

Koukussa kortteihin haaste 3: sukella silppulaatikkoon + luonnos
Kortti 9/2010. Ensimmäistä kertaa osallistun Koukussa kortteihin haasteeseen. Silppulaatikon papereista oli yllättävän vaikea tehdä korttia. Taustapaperit eivät mielestäni sovi hyvin yhteen, siis tuon sävyinen vihreä ei sovi muiden värien kanssa. Kortin kuva on otettu jostain lehdestä. Muurahaiset ovat Kiinan leimasimilla. En tiedä onko ne liikaa, kun kuvassa on nuo kohokukatkin. Mutta halusin muurahaiset kortin etupuolellekin, kun niitä kulkee sisäpuolellakin.

Kukat on leikattu Kiinan leikkurilla. Alapuolella musta, yläpuolella punertava. Paperi on samaa kuin ylhäällä oleva taustapaperi, mutta ylemmän kukkarykelmän keskimmäisessä kukassa punainen on tuon kyseisen paperin toisen puolen väri: yksivärinen punainen. Kukat on kiinnitetty 3D -tarroilla.

Tein kortin ensimmäistä kertaa kaksipuoleisella teipillä. Oli vähän harjoittelua, siksi esim. nauha on vinossa. Seuraavalla kerralla täytyy ehdottomasti ostaa sellaista kaksipuoleista teippiä, joka vedetään suoraan laitteesta kartonkiin. Rusetin tein itse.Tässä kortin sisäpuoli. Kun tekee myöhään illalla kortteja, voi tulla kaikenlaisia kömmähdyksiä. En muistanut, että asettelin kortin etupuolen vaakatasossa katsottavaksi ja sen takia sommittelin sisäpuolen pystysuoralle kortille. Lisäsin sivuun kukkia, mikä mielestäni vähän paikkasi kömmähdystä. Muurahaiset on mun mielestä kivat, tosin pikkutarkkana ihmisenä nekin kulkee mun mielestä tuossa oikealla vähän liian suoraviivaisesti.. heh.

Haasteen mallikortti oli ATC -muotoinen kortti. Toivottavasti ei haittaa, ettei tämä ole. Vielä minä joku kerta sellaisenkin teen..

"Onnea on se, että saa pitkän talven jälkeen jättää koiran talvihaalarit kaappiin ja saa lenkillä ollessa nähdä lyhytkarvaisen koiran selvästi näkyvät kauniit liikkeet."


2 kommenttia:

  1. Kyselit niistä hassuista koristeista. On ne ostettuja. Tiimarista jostain penkojaisista. Ne oli läpinäkyvässä pussissa, ja siinä lukee vaan ”koristeet”, maksoin 0,50 euroa. En oikeen tiedä mitä ne on, luultavasti jotain sitruksia - hajusta päätellen. Ne ei oikeesti ole kiinni tuossa kortissa, kuvauksen ajan vain. Eihän sitä voisi kirjekuoressa lähettää semmoisena. Katotaan nyt, mitä siihen laitan myöhemmin, ellen sitten ojenna sitä jollekin käteen.

    VastaaPoista
  2. Ihan uteliaisuutta tulin kurkkimaan blogiisi, sillä huomasin, miten aktiivinen olet ollut KK:ssa. Löysin tämän osoitteen Hilkan blogista. Hauska tuo muurahaiskortti! Miten se tuntuukin niin elävältä, että ...no, tiedäthän sinä muurahaiset:)

    VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!