Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!lauantai 8. toukokuuta 2010

Leilan haasteet #119: kortti äidille


Kortti # 4/2010. Tällainen hieman valoisampi kortti syntyi sen jälkeen, kun olin tehnyt P*skarteluhaasteeseen kortin valitsemastani bingorivistä, johon piti käyttää mm. mustaa. Tässä hieman eri värejä ja hieman erilainen toteutus. Eli kuvioleikkurilla leikkasin kukat. Alimmaisen kukan kiinnitin kaksipuoleisella teipillä ja ylemmän 3D -tarralla. Kukkien terälehtiä nostin vähän ylöspäin, että tulee elävämmän näköiseksi.


Tässä kuva kortin sisäpuolelta. Mukavasti sointuu minun mielestä yhteen kortin etusivun kanssa. Monesti olen miettinyt, miten kortin tekstisivun saisi kivasti koristeltua. Tämä tapa sopii minusta siihen oikein hyvin.

"Onnea on hassunkuriset naurahdukset."

4 kommenttia:

 1. Heips:) Hieno kukkakortti, minäkin koristelen aina tekstisivun---yleensä samoilla papereilla kuin päällinen.Käytän paljon boordileikkureita:)
  Leimasimet putsaan aina heti käytön jälkeen niin yksinkertaisesti kuin vauvan peppupyyhkeillä:))Paikallisesta kaupasta ostan Baby wipes, no parfum.Ostin viimeksi 72 kpl pussin mutta tahtoo kuivua kun kestää niin kauan vaikka siinä sulkija onkin!

  VastaaPoista
 2. Moi taas! Kyseessä oli minun serkkuni kauppa, joten hän ei ottanut mitään välistä. Yhden kortin hinta oli 3,5 euroa, mutta silloin tekemäni kortit olivat vähemmän koristeellisia kuin nykyään. Minulla olisi lupa viedä myös erääseen toiseen kauppaan myyntiin korttejani ja sinne olen vain marssinut sisään korttipinon kanssa ja kysynyt, että olisiko heillä kiinnostusta.

  Nyt jos ryhdyn laskemaan kortilleni hintaa niin eipä taida tuo 3,5euroa riittää mihinkään asti. Kun ottaa leimasimet, boordileikkurit yms huomioon...

  Korttejani meni todella hyvin kaupaksi. (minun mielestäni) kuukaudessa saattoi mennä yli 20 korttia. Koska yhden kortin tekemiseen minulla menee aikaa ainakin kaksi tuntia en oikeastaan enempää olisi ehtinyt tekemäänkään.

  Mukavan pirtsakka kortti :)

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa mukaan haasteisiini!!!
  Ihanan pirteän kortin olet tehnyt. Kiitos osallistumisesta ja hyvää äitienpäivää sinulle!

  VastaaPoista
 4. Ihanan raikkaanvärisiä ja keväisiä kortteja sulla täällä :) Tässä on kyllä mainio esimerkki miten yhdelläkin leikkurilla voi saada aikaan monipuolista ja hyvin erityylistä koristelua kortteihin kun antaa luovuudelle siivet! :)

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!