Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!lauantai 8. toukokuuta 2010

Jos et katso tätä korttia, jäät paljosta paitsi!


Kortti # 5/2010. Tämän kortin olisin halunnut tehdä kummitytölleni synttäripäiväksi, mutta koska olen tehnyt hänelle kortin jo aiemmin, päätin tehdä tämän lasteni toiselle serkku-tytölle, joka täyttää pian 3 vuotta. Olemme menossa siellä käymään, joten silloin voin antaa kortin suoraan käteen. Muutenhan korttia ei pystyisi antamaankaan. Harmittaa, ettei kummityttöni nyt saa tällaista korttia. Minusta kun tästä kortista tuli mahdottoman hauska eikä luovuutta puutu ainakaan. No, ehkä teen hänelle tällaisen sitten ensi vuoden syntymäpäiville.

Tässä kortissa käytetyt materiaalit ovat mitä mielenkiintoisimpia! Idea lähti siitä, kun lattialla lojui vapun jäljiltä lasten ilmapalloja. Tämä pikkuruinen pallero oli menettänyt suurimman osan ilmastaan ja olin laittamassa sitä roskiin. Yksi hänen kavereistaan sinne jo joutui aiemmin. Nyt harmittaa. No, joka tapauksessa keksin yhtäkkiä, että tuon ilmapallonhan voisi myös hyödyntää kortissa. Onkohan olemassa mitään, mitä kortin tekoon ei voisi hyödyntää?! Kiinnitin pallon viimeisenä työvaiheena korttiin vanhasta adressista otetulla violetilla nauhalla. Päissä olevat tupsut olivat vähän miten sattuu. Niinpä kastelin niitä hiukan ja kampasin suoraksi. Heh!

Toinen keksintöni, minkä käyttöä olen palavasti odottanut, on Mehukatti -pullon kyljestä irti leikattu muovinen kissan päätä esittävä kohokuvio. Olin laittamassa tyhjää pulloa roskiin, kun silmäni osui tuohon kuvioon. Heti ajattelin, että pitääpä kokeilla, toimisiko se leimasimena. Ja toimihan se! Voi sitä onnistumisen riemua.. Leimasin kissan vanhalle paksulle kartongille, joka on pyörinyt tavaroissani todella kauan eikä sitä varmasti ole ostettu yhdestäkään kaupasta. Minusta sen kuvio ja värit ovat vaan tosi nätit. Siksi sen olen säästänyt jostain. Sen kartongin palan kohotin vielä 3D -tarroilla. Väritin leimakuvaa lisäksi violetilla Stabilolla ja leikkasin kartongin reunat kuviosaksilla, kuten myös kortin pohjakartongin reunat. Onnea -tekstin leimasin erillisillä kirjain leimasimilla.

Lähikuva etupuolesta.

Lähikuva ilmapallosta.

Sisäpuolelle pääsi kiinalaisia kissoja -nekin siskoni Kiinasta ostamasta leimasinsetistä, kuten myös tassun jäljet. Valmis softisnumero 3 vielä yläreunaan ja kortti oli valmis!


Lähikuva sisäpuolesta.

Lähikuva väritetystä leimasinkuvasta.
Lähikuva Mehukatti -pullon kyljestä leikatusta kohokuviosta.

Aivan todella mielelläni kuulisin kommentteja tästä kortista! Toivottavasti joskus tulee joku korttihaaste, johon voin tämän kortin laittaa.

"Onnea on omalta rakkaalta saadut kirjeet."

P.S. Olen muuten omalle miehelleni muutaman kerran sanonut, että arvostaisin suuresti, jos hän joskus tekisi minulle itse kortin vaikka syntymäpäiväksi. Muuta lahjaa ei tarvitsisikaan, jos hän sellaisen saisi minulle aikaiseksi. Tosin ei me lahjoja ostella muutenkaan -muuta kuin yllätyslahjoja ehkä joskus. Kiinnostaisi tosi paljon nähdä, millainen hänen tekemä kortti on. Ei hän sitä mahdottomuutena pidä, joten ehkä minulle on joku päivä sellainen luvassa.

10 kommenttia:

 1. Vautsi miten MAGEE kortti:))Pitääkin katsoa huomenis kaupasta Mehukattipulloa,leimasin on todella hieno:))

  VastaaPoista
 2. Hieno idea,olen joskus itte kanssa miettinny kun oon tyhjiä purkkejs katsonut että toimisko tuo leimasimena.hyvin näyttää toimineen.

  VastaaPoista
 3. Tämä kortti on aivan mielettömän hyvin ideoitu ja toteutettu. Tosi kiva!!!

  VastaaPoista
 4. Meillä juodaan myös mehukattia ;) Täytyypä pistää idea korvan taakse. Ties vaikka nytkin olisi jemmassa joku vanha "trönä".

  VastaaPoista
 5. Voi vitsit, miten tämän keksitkin! Tuollahan noita tyhjiä Mehukatteja oottelee jatkokäyttöä kaapin perukoilla. Pystyykö tuohon muoviin ihan tavalliset sakset (ne huonommat tietysti)?

  VastaaPoista
 6. Tämä kortti on näköjään ansainnut roppakaupalla ihania kommentteja. Kiitos kovasti kaikille! Katselen yleensä sellaisella askartelu-silmällä kaikki tavarat läpi, mitä olen roskiin laittamassa. Sillä tavalla se kohokuvio sitten paistoi silmään. Muitakin ideoita eri purkkien yms. kyljistä on leimasimeksi. Sitten kun joskus valmistuu, niin laitan tänne näkyville. Tosin nyt kesän aikana ollaan niin paljon menossa, ettei paljon jouda sellaisia ajattelemaan.
  Minä ihan tavallisilla keittiösaksilla leikkasin tuon kuvion irti. Hyvin lähti. Ei ongelmia. Ja jos pelkää, että sakset hajoo, niin varmasti huonommillakin saa hyvin leikattua.

  VastaaPoista
 7. Tällä kortilla osallistuin Koukussa kortteihin haasteeseen #7, jossa kortin piti olla sellainen, mistä itse tykkäsi kovasti.

  VastaaPoista
 8. No nyt on ihan pakko laittaa linkki vanhaan blogiini, onpa hauska nähdä etten ole ainoa joka on kisua käyttänyt! Minä tosin omallani embossasin, eipä ole vielä leimana tullu testattua :) Hauskan kortit olet tehnyt!!!

  VastaaPoista
 9. hohhoijaa ja se linkki unohtui..http://pipaiita.vuodatus.net/blog/category/KILPAILUJA

  VastaaPoista
 10. Carita: Hih! Kävin sinun mehukatteja katsomassa blogissasi. Oli tosi kiva kyllä käydä kurkkaamassa, miten sinä olit sitä käyttänyt. Ja tosi hienolta näytti. Tosiaan ihan kuin grafiikkaa. Aina on hauska nähdä, miten erilaisia kortteja syntyy samoista materiaaleista!

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!