Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!lauantai 22. toukokuuta 2010

Lisää muistoja lapsille


Tämäkään kuva ei suostu yhteistyöhön. Mikä tässä oikein mättää.. Joka tapauksessa tässä oikeat skräppäysalbumit, ostettu alennuksesta Tiimarista. Otan joka vuosi meistä perhekuvan ja laitan molempien tyttöjen huoneisiin pupu -kehyksiin, jotka mummi on ostanut molemmille tytöille. Sitten, kun on aika laittaa uusi kuva kehykseen, laitan vanhan kuvan albumiin. Ja tämä on kans tarkoitus tehdä skräppäämällä. Siitä on sitten kiva seurata, minkä näköinen perhe on ollut minäkin vuotena.Lähikuvaa.


Lähikuvaa 2.Ja tässä päiväkirjat, joita tytöille kirjoitan. Niistäkin kerroin jo aiemmin, joten en kirjoita uudelleen. Eli täällä on ihan vaan tekstiä joka päivältä. Tyttöjen nimet ja ihanat I love you nalletarrat päällä.


Tämä on kummityttöni päiväkirja. Tätä aloin tehdä eka skräppäystyyliin, mutta päädyin sitten kahteen projektiin: päiväkirjaan ja erilliseen skräppäysalbumiin. Tässä oli aluksi päällä vaahtomuovikirjaimet, mutta yksi hävisi jonnekin eikä mulla ollut enää lisää sitä kirjainta, joten vaihdoin tarroiksi.


Ja tässä vielä yhden sortin vihkoset. Näihin kirjoitan ranskalaisilla viivoilla tyttöjen uudet kokemukset ja opitut asiat. Siihen myös tarkka ikä. Jos niitä asioita lähtee tuolta päiväkirjasta metsästämään, saa aika kauan etsiä, kun sivuja on aivan tolkuttomasti. Lisäksi, ne kirjat kun annan  vasta myöhemmin lahjaksi, niin näitä kirjoja voi selailla jo koko lapsuuden ajan.

Ja muuten niissä Nasu ja Hello Kitty -kansioissa, mistä aiemmin kirjoitin, on joka vuodelle oma kohtansa (0-1 v., 1-2 v. jne.) ja siellä vielä itse tehdyt aloitussivut eri teemoille.

Meneekö vähän liiallisuuksiin? No, ainakin tytöt varmasti tykkää sitten vanhempana.

"Onnea on halaaminen."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!