Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!perjantai 7. toukokuuta 2010

Arkkikaupan haaste #4:pitsi

Tykkään kokeilla kaikenlaisilla ihmeellisilläkin materiaaleilla korttien tekemistä. Niinpä tässä pitsin lisäksi keskellä korttia tuohea, jonka päällä paperinen sydän. Mitä tykkäätte?

"Onnea on musiikin soittaminen ja kuuntelu."

5 kommenttia:

 1. Tuohi on mielenkiintoinen materiaali! Pikku sydämen ja pitsin kanssa yhdistelty kivaksi kortiksi! Kiitos osallistumisesta, onnea arvontaan:)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa tuo tuohi, pitäisikin käyttää kaikkea mitä kotona on eikä ostella koko ajan uutta:))

  VastaaPoista
 3. Olen ite joskus ajatellut kokeilla tuohen laittamista johonkin, mutta vielä en ole sitä tehnyt. Nyt tässä sun kortissa kun katson, niin kyllä sitä on ihan pakko kohta kokeilla.
  Vielä siitä teipistä, esim. Sinellilläkin on verkkokauppa, josta voi tilata.

  VastaaPoista
 4. Heips taas. Laita ihmeessä kuva, jossa tuohta enemmän. Sähköpostiosoitteeni löydät blogini "tietoja kirjoittajasta" kohdasta.

  VastaaPoista
 5. Moi! Kyselit korttieni myymisestä. Tällä hetkellä en oikeastaan ehdi tekemään kortteja myyntiin. Tietenkin jos joku pyytää niin toteutan hänen toiveensa. Lähinnä siis sukulaiset ja ystävät osaavat kysellä. Ennemmin myin korttejani eräässä merkkilastenvaatteita myyvässä liikkeessä. Koska minulla ei ole toiminimeä minä vaihdoin myydyt kortit lastenvaatteisiin... Valitettavasti liike vain lopetti toimintansa, harmi! Toivottavasti vastaus kelpasi :)

  Ai niin korttisi on oikein tyylikäs! Loistava idea käyttää tuohta :)

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!