Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!maanantai 10. toukokuuta 2010

Tuunattu tee- ja kahvirasia


Minä en juo kahvia, vaan teetä. Halusin sellaisen lokerollisen teerasian ja ostin sitten tuon yllä olevan. Joku puinen olisi ollut kivempi, mutta tämän löysin ja tämän ostin. Minusta se kovasti kaipasi jotain, niinpä lätkin tarroja päälle. Tosin en oikein ole tähän tyytyväinen. Voi olla, että vaihdan jossain välissä tarrat, kun sopiva tulee vastaan.


Kahvipurkin alareuna sai kukkia.


Samoin yläreuna. Ääriviivatarroja ovat.


Tässä koko purkki. Ei vaan näy jotenkin hyvin tuossa valokuvassa.

"Onnea on sydämien piirtely."
(Tämäkin joskus juuri rakastuneena teininä)

2 kommenttia:

 1. Ihanasti olet rasiaa uudistanut:) Hei, ei tymiä kysymyksiä olekaan----koukussa kortteihin tagi tarkoittaa tunnusta eli jos teet kortin siel haasteisiin niin siinä pitää olla tietty tunnus joka ilmoitetaan tehtävässä, oikein isot ja pienet kirjaimet! ATC-kortti on kokoa 6,4 x 8,9
  että ei kun kokeilemaan vaan...tais olla mulla vasta viides kortti tuota kokoa.Niitähän vaihdellaan keskenään, no minä en siihen ole ryhtynyt:))Niissä juuri käytetään yleensä vaan kaikkea vanhaa tavaraa:))

  VastaaPoista
 2. Hei! Hauskoja juttuja olet kuvannut blogiisi :) Kysyit digikuvista.

  Niitä löytyy varmaankin pilvin pimein kun laittaa vaikka hakusanaksi freebie.

  Tuo leimakuva joka kortissani oli on Mo Manningin sivustolta Digital pencil too. Freebiet saa kun liittyy hänen ryhmiinsä joko yhteen tai molempiin. Sitten pääsee mukaan kun kirjautuu ja sieltä taas löytyvät ilmaiset digileimakuvat.

  Ne tallennetaan omalle koneelle ja sitten kopioidaan tulostimella.

  Freebienä on myös olemassa monenlaisia korttipohjia, mallikuvia ja jopa kuviopapereitakin.

  Rohkeasti vain Googlettamaan!

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!