Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!perjantai 14. toukokuuta 2010

P*skarteluhaaste #39: boordileikkuriTämän kertaisessa haasteessa aiheena oli boordileikkurit. No, nythän on niin, että minä en sellaista omista. Onneksi lisäyksenä mainittiin, että jos tilanne on tämä, niin kuviosaksiakin saa käyttää. Ja niitä piti käyttää jotenkin boordileikkurimaisesti. Mitähän sekin tarkoittaa?! Eli jos minä en ole nyt sitten käyttänyt kuviosaksia boordileikkurimaisesti, niin älkää ottako haasteeseen mukaan.

No, joka tapauksessa kartonkia, värillistä kopiopaperia ja aaltopahvia on käytetty tässä. Ja lisäksi tuollaisia koriste"timantteja". Timantit kuvastavat kukan sisusta.v Kortti on todella yksinkertainen, mutta minusta se on hauskan värikäs.Sisäpuoleen en jaksanut kiinnittää kauheasti huomiota ja sen se on näköinenkin.

"Onnea on paraneminen."

1 kommentti:

 1. Sulla on kyllä ihania, värikkäitä kortteja!
  Kiitos kommenteistasi blogissani, en kyllä valitettavasti yhtään osaa sanoa miten se jatkokommenttijuttu tulee, taisi olla siellä ihan automaattisesti.
  Sulla on tuolla alareunassa tuommoinen vastaava
  Tilaa:Lähetä kommentteja
  tai ainakin luulen sen olevan vastaava...
  Nimimerkillä "Ei mikään tietokonenörtti" ;)

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!