Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!maanantai 24. toukokuuta 2010

Itsetehtyä paperia


En kerta kaikkiaan ymmärrä, miksi nuo kuvat kääntyy väärinpäin, vaikka ovat ladattaessa oikeinpäin.. Nämä paperit tein jo kauan sitten. Se oli ensimmäinen kerta, kun paperia tein itse. Isäni teki minulle sitä varten hienot välineet. Kuvaan ja postaan ne vaikka myöhemmin. Paperia oli yllättävän hauska tehdä. Oli mielenkiintoista nähdä, minkänäköistä jälkeä syntyy. Tuossa yläkuvassa olen kokeillut prässättyjä kasveja, lankaa ja paperia koristeena. Osa on tehty sanomalehtipaperista ja osa muistaakseni käytetystä kopiopaperista.


Tässä sama juttu: kukkia, lankaa yms. Langat olisi vaan saanut olla ehdottomasti ohuempia. Myöskään alemmissa kuvissa en ole mitään uutta kokeillut. Vähän eri näköisiä vaan.

Mut tulee kyllä kivan näköistä paperia ihan ilman mitään koristuksiakin. Ja ehdottomasti pitää kokeilla uudelleen. Aikamoinen homma oli kyllä papereiden kuivattelussa muistaakseni.

"Onnea on kauniit värit ja maisemat."

2 kommenttia:

  1. Sie oot niin ahkera, etten perässä pysy. Kävin katsomassa moent ihanat korttisi ja muutkin askertelusi. MIstä ihmeestä sie saat energian ja ajan kaikkeen tuohon. Hienoja juttuja!

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania papereita sulla:) Ostin jokin vuosi sitten paikallisesta kirjakaupasta käsintehtyä paperia paketteja varten...sairaan kallista:))Osa kulkee tuolla eikä tule käytetyks!!Joskus kun ehdit niin laitapa miten sen oikein teit:)))

    VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!