Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Voi, miten herkullista, vaikka onkin tehty siitä, mitä jääkaapista sattui löytymäänMeidän teki mieheni kanssa molempien mieli jotain hyvää, mutta kotona ei ollut oikein jemmassa mitään. Niinpä Timo keksi hurjan hyvän herkun vähän aikaa kaappeja kaiveltuaan. Pakkasesta siis pullaa, pullan päälle jääkaapista kermavaahtoa (sellainen metallipurkki, mikä säilyy pitkään ja siitä saa suoraan pursotettua valmista kermavaahtoa) ja päälle Marianne -rouhetta (rouhittuja piparminttusuklaakaramelleja jälkiruokiin ja leivonnaisiin). Todella vaivatonta! Nam!

"Onnea on jonkun työn/tehtävän valmiiksi saaminen."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!