Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!



perjantai 22. tammikuuta 2010

Lapsen ensimmäiset 12 kuukautta




Ostin kummitytölleni joskus aikaisemmin Suomalaisesta kirjakaupasta valokuvakehyksen, johon saa lapsen ensimmäisen vuoden joka kuukaudelta yhden kuvan sekä keskelle vielä yhden ison kuvan. Minusta tämä oli aivan ihana idea. On hauska nähdä, miten lapsen kasvonpiirteet muuttuvat ajan kuluessa.

Idean sain siitä, kun näin mieheni isän avovaimon valokuvissa sellaisen. Tulin kysyneeksi, mistähän tuollaisia saa. Merja oli ostanut sellaisen ristiäislahjaksi kummitytölleen. Ensimmäisen kerran kävin Varkaudessa kyselemässä Suomalaisesta, onko heillä sitä. No, ei ollut. Olisi pitänyt tilata ja ostaa 6 kappaleen setti. Sitten Jyväskylään tultuani kävin taas kysymässä ja niinpä sattuikin, että kehyksiä oli juuri kaksi kappaletta enää jäljellä ja vieläpä puoleen hintaan alennuksessa. Jopas minä ilahduin! Ostin samalla kummitytölleni ja omalle tulevalle lapselleni.

Kummityttö on saanut tuon kehyksen jo aika päivää sitten, mutta oman lapsen kehys on vielä hieman vaiheessa. Valokuvien etsiminen kehykseen oman lapsen kohdalla on sinänsä helppoa, kun olen ensimmäisen vuoden ajalta valokuvat tallentanut kuukausittaisiin kansioihin.

Uutta perheenlisäystä odotellessa minua harmitti tosi paljon, ettei minulla ollut vielä yhtä ylimääräistä kehystä. Kyseisiä kehyksiä ei ollut näkynyt missään kaupoissa pitkään aikaan. Mutta tällä viikolla kun kävin Suomalaisen alennukset tonkimassa, huomasinkin että kehys oli jälleen myynnissä. Tällä kertaa ei alennuksessa, mutta onni oli kuitenkin myötä, että ylipäätään löysin. Ja taas iloinen mieli..

"Onnea on koiran iloinen tervehdys kotiin tullessa."

8 kommenttia:

 1. Sie olet ihna äärettömän ahkera. Miulla on ollut vastaavanlainen suunnitteilla ja toteutuksessa jo vuosia. Onneksi ei ole kiire mihinkään eli joku päivä..

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Ja sinä olet ihanan ahkera kommentoimaan! On tosi kiva, että joku lukee. Ja se lukeminen tulee minunkin tietoisuuteen juuri näiden kommenttien takia.
  Mut suurin osahan noista tekemisistäni jutuista on tehty aika päivää sitten, että vaikka blogipäivityksiä on tainnut tulla aika paljon, niin tuotokset on tulleet ajan saatossa. Tosin tietty on monta juttua sellaista, mitä teen tässä ohella tänäkin päivänä.
  Ihmisten yllättämisestä ja ilahduttamisesta tulee tosi hyvä mieli! Siitä saa paljon itelleen.
  Sitä vaan aivot syytää ihan hulluna aivoriihenä koko aika kaikenlaisia ideoita, mitä haluais tehdä ja kokeilla, mut ei riitä aika. Ehkäpä sitten eläkkeellä... heh. Stressiä ei kannata ottaa, eli onneksi on tosiaan se "joku päivä", milloin voi tehdä, jos nyt ei ehdi/jaksa..

  VastaaPoista
 3. Minna, kävin niitä asetuksia katselemassa, mutta en tullut yhtään fiksummaksi.. Asetusten kohdassa julkaiseminen on kyllä sanavahvistus -kohta, mutta siinä kysytään ainoastaan sitä sanavahvistusta.. Ei mennyt jakeluun, että miten sen saa siitä kohti poistettua. En nähnyt sellaista kohtaa. Osaatko antaa tarkentavia vinkkejä?
  Lisäksi tiedätkö sinä, tuleeko minulle automaattisesti sähköpostiin ilmoitus, jos joku jättää kommentin? Sinun kommenttiesi ilmoitukset tuli, mutta toisen kaverin ei. Asetuksissa on kohta, missä puhutaan "ei-jäsenien" kommenttien ilmoittamisesta ainoastaan.
  Ja lisäksi: onko sinulla siis omaa blogia? En pääse nimestäsi painamalla ainakaan millekään sivustolle.

  VastaaPoista
 4. Tuon sanavahvistuksen saa käsittääkseni poistettua kohdasta asetukset - kommentit. Siellä saa valita -Näytetäänkö sanavahvistukset kommenteissa? Kyllä/Ei
  Samalla sivulla alimmaisena on myös kohta -Kommentin sähköposti-ilmoitus, johon voi kirjoittaa sähköpostioisoitteensa. Toivottavasti neuvon oikein jalöydät oikeaan paikkaan. En ole itsekään kovin tarkkaan perehtynyt sivuihin.

  Ja tosiaan minulla on oma blogi, jonne kirjoitan meidän perheen elämästä aina silloin tällöin jotakin. Voin laittaa sinulle kutsun, jos olet kiinnostunut. Se ei siis ole kuin muutaman sukulaisen ja ystävän tiedossa.

  VastaaPoista
 5. Kiitos!

  Joo, mä en ollut huomannutkaan tuota sanavahvistus kohtaa. Nyt sain sen poistettua.

  Ja tuohon kommentin sähköposti-ilmoitukseen laitoin oman osoitteeni, mutta siinä on vaan tosi typerää se, että aina kun itse vastaan jonkun jättämään kommenttiin, niin silloin mulle tulee siitäkin ilmoitus sähköpostiin. Eli sähkikseen tulee ihan turhaa postia niiden minun kommenttien osalta.. Sille asialle ei vissiin voi tehdä mitään?

  Kyllä minä mielelläni lukisin sinun blogiasi, jos haluat kutsun lähettää muillekin kuin lähimmäisillesi!

  VastaaPoista
 6. Ja vielä yksi kysymys:
  Olitko sinä siis ostanut samanlaisen 12 kuukauden valokuvakehyksen?

  VastaaPoista
 7. Kehys ei ole samanlainen. Siinä on erimuotoisia kuvia. Mut idea on siis sama.

  VastaaPoista
 8. Nythän minä rupean ihan häiriköksi näköjään.. Huomasitko, että laitoin tuon toisenkin kommentin ennen kuin kysyin kehyksestä?

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!