Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Kummitytön cd-vuosi

Vuonna 2009 jatkoin cd-teemalla lähettämällä kummitytölleni joka kuukausi yhden cd:n. Moniin cd:hin lisäsin samantyyliset laminoidut kortit laulujen sanoista kuin edellisvuoden joulukalenterissa. Mutta en siis läheskään kaikkiin. Lauluihin sopivan kuvan etsin netistä.

Hänestä oli mukava saada paketteja postissa.

Cd-vuosi huipentui cd-joulukalenteriin. Tein cd-tornin, jonka tuin pahvilla kahdelta sivulta ja pohjalta, että se pysyy pystyssä, vaikka siitä aukeiseekin luukkuja eli ottaa päältä aina yhden cd:n. Pahvin päällystin joulupaperilla ja sidoin koko höskän lahjanarulla. Jokainen cd oli myös laitettu jouluiseen lahjapaperiin ja päällä tarra, jossa numero viittaamaan joulukuun päivään. 

Joka päivä luukusta tuli siis uusi cd kuunneltavaksi. Ajattelin kyllä jo tehdessäni, että tässä tapauksessa liika on liikaa -sanonta voi hyvinkin toteutua ja niinhän siinä kävi. Ei 3-vuotias jaksanut keskittyä päivittäin uuden cd:n kuunteluun niin pitkällä aika välillä, vaikka se alussa tosi mukavaa olikin. Luukkuja oli kuitenkin kiva avata. Viimeisessä luukussa oli paketoidun cd:n päällä kiinnitettynä kaksi paketoitua pikkupakettia, joiden sisällä pienet rusinapaketit.

Ensimmäisten luukkujen cd:t eivät liittyneet mitenkään jouluun, mutta mitä lähemmäksi joulua tultiin, alkoi cd:t sisältää joulumusiikkia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!