Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!torstai 28. tammikuuta 2010

Tuohesta uunin "sytyketaidetta"Olen tainnut jo monta kertaa näissä teksteissäni mainita äitini. Hän on kova näpertämään kaikenlaista ja monesti näperrämme yhdessä. Käymme jatkuvasti keskustelua uusista ideoista, joista olemme lukeneet tai mitä olemme kokeilleet. Niinpä saatan jotain äitinikin tuotoksia lisäillä tänne omaan blogiini.

Tässä yksi esimerkki. Äitini pyöritteli tuohesta tällaisen kiepin ja toi sen meille tullessaan tuomisiksi. Hän oli ajatellut tuohen ihan saunan uuniin sytykkeeksi, mutta minusta se oli niin hieno, että olisi kelvannut vaikka ovikranssiksi. Yksinkertainen on kaunista.

"Onnea on koirien silittely ja leikkiminen niiden kanssa."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!