Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Pesukone hoitaa huovutuksenKun ostimme nykyisen kotimme, oli äitini suurena apuna tekemässä muuttoa ja siivoamassa. Itse olin raskaana enkä kyennyt kovinkaan tehokkaaseen työskentelyyn. Kiitokseksi tästä avusta tein äidilleni tällaisen korusetin. Siihen kuului korvakorut, kaulakoru, rannerengas sekä avaimenperä ja jääkaappimagneetti.

Työn tekeminen oli helppoa. Ei tarvinnut kuin kierittää huopuvasta villalangasta pieniä palloja kerälle. Tosin vielä helpompaa tekeminen olisi ollut, jos olisin tehnyt ne jonain muuna ajankohtana kuin kesähelteellä raskaana turvonneilla nakkisormilla. Sormet puutuivat aika helposti sen takia. Langan pään piilotin pallon sisään virkkuukoukulla. Sen jälkeen leikkasin sukkahoususta paloja ja käärin jokaisen pallon yksitellen sukkahousun palan sisään, ettei ne huovu toisiinsa kiinni vahingossakaan. Nämä nyytit laitoin vielä pesupussiin. Asteita oli 60. Ja pesukoneen pyöriessä pallot huopuivat itsestään. Muutakin pyykkiä koneessa oli samaan aikaan.

Kun kone oli pyörinyt ja pallot kuivaneet, tein korut valmiiksi. Minulla sattui jo entuudestaan olemaan korujen tekomateriaalia eli niitä pieniä osia, millä korvis saadaan korvaan kiinni ja korun päät kiinni toisiinsa (millä nimellä näitä osia kutsutaan?!), avaimenperärenkaita ja korulankaa. Myös helmiä käytin koristeena.

"Onnea on jonkun esineen katselu ja sen tuomat muistot."Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!