Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!maanantai 18. tammikuuta 2010

Hassujen sattumusten kirja

Kyllä. Minulla on myös tuolla nimellä varustettu kirjanen. Idea siitä tuli, kun perheen kanssa monesti muistelemme hassuja tilanteita, mitä kunkin kohdalle on sattunut. Ja koska en edelleenkään luota täydellisesti muistiini, niin halusin ruveta kirjaamaan niitä ylös. Myöhemmin olen kirjannut sinne myös hauskoja sattumuksia, mitä muut tuttavani ovat kertoneet.

Noita tarinoita en ala tähän kirjoittaa, mutta maistaisiksi yksi esimerkki:

Noin 6 - 7 -vuotiaana minun isäni kääri lakun muotoisen hanhen kakan tyhjään lakupaperiin ja antoi serkulleen. Serkkupoika pureskeli "lakua" ja hitaasti ymmärsi syövänsä jotain aivan muuta kuin karkkia ja alkoi vasta sitten sylkeä sitä pihalla.

Mahtoi olla koominen näky.. Selvennykseksi kerrottakoon, että isäni kotona oli tuolloin kaksi lemmikkihanhea.

"Onnea on oman kullan ajattelu."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!