Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!lauantai 16. tammikuuta 2010

Ensimmäinen päiväkirjaniEnsimmäiset sanat, jotka olen ikinä päiväkirjaan kirjoittanut, alkavat näin:

"KES-KI-VIIK-KO
KIR-SI HE-RÄ-SI EN-NEM-MIN. MI-NÄ HE-RÄ-SIN SIT-TEN. ÄI-TI TU-LI HE-RÄT-TÄMÄÄN. MI-NÄ ME-NIN A-LA-KER-TAAN. KIR-SI O-LI JO A-LA-KER-RAS-SA. KIR-SI AN-TOI LAH-JAN JON-KA SAIN MAR-JOL-TA. SIT-TEN ME SYÖ-TIIN JA LÄH-DET-TIIN KOU-LUUN JA KOH-TA ME OL-TIIN KOU-LUS-SA. KEL-LO PI-RI-SI SI-SÄL-LE JA MI-NÄ JA KIR-SI MEN-TIIN SI-SÄL-LE. MEIL-LÄ O-LI JO-KU TUN-TI MUT-TA MI-NÄ EN MUIS-TA SI-TÄ. SIT-TEN ME EI MUIS-TET-TU SI-TÄ ET-TÄ MEIL-LE PI-TI LAU-LAA PAL-JON ON-NE-A. SIT-TEN TU-LI MON-TA TUN-TI-A JA RUO-KA JA ME SYÖ-TIIN. SIT-TEN KIR-SI JA MI-NÄ AN-NOIM-ME KARK-KE-JA JA TU-LI TAAS TUN-TE-JA. SIT-TEN KIR-SI-JA MI-NÄ ME-NIM-ME KO-TIIN. SIT-TEN ME MEN-TIIN SYÖ-MÄÄN JA ÄI-TI SII-VO-SI SIT-TEN ME PAN-TIIN JUH-LA VAAT-TEET PÄÄL-LE JA KO-RIS-TEL-TIIN KAK-KU. ÄI-TI PA-NI KA-RON KIIN-NI JA E-VI-TA TU-LI JA AN-NI JA SU-SAN-NA JA HE-LI JA TÄTI JA ME JUH-LIT-TIIN."

Tuolloin olin juuri täyttänyt 8 vuotta ja saanut päiväkirjan syntymäpäivälahjaksi. Ja innolla aloin rustaamaan, kun hienosti osasin kirjoittaa tavuttamalla. Myös tekstin sisältö näkyy olevan erittäin ajatuksia herättävää ja merkityksellistä.. :) Kirsi on siis kaksoissiskoni, Marjo isosiskoni ja Karo perheemme koira.

Joka tapauksessa päiväkirjan kirjoittaminen on säilynyt sieltä asti tähän astiseen elämääni. Välillä on tietysti ollut kausia -toisinaan pitkiäkin, jolloin ei ole tullut kirjoitettua. Ja nyt kirjoitan sitten ensimmäistä kertaa "nettipäiväkirjaa", vaikkakin hieman erilaista kuin perinteinen päiväkirjani. Kirjoittaminen on siis yksi ilon aiheeni. Vanhoja tekstejä on myös mukava lukea vuosien päästä.

2 kommenttia:

 1. Hauskaa, että olet alkanut pitää blogia! Kivakiva, täällä tulee sitten vierailtua. Minua nauratti tuossa päiväkirjamerkinnässä se miten tärkeitä asioita ne tunnit koulussa ovatkaan! :D

  P

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, kiitos kommenteista! Onpa kiva, että olet jaksanut! Voi olla, että jäät ainoaksi... nyyh.
  Ja minulle tuli sellainen olo tuosta minun lapsuuden päiväkirjatekstistä, että niitä tunteja oli päivän aikana aivan julmettu määrä. Vaikka eihän niitä nyt ekaluokalla kovin montaa ole..
  Mitähän mun muuten pitäis tehdä, että mulle tulis sähköpostiin ilmoitus, jos jotain tekstiä on kommentoitu? Mä luulin laittaneeni sen jo, mutta ei mulla yhtään ilmoitusta ole sähkikseen tullut..
  Haittaako muuten, että laitoin kysymättä sinut tuolle listalle, joka saa ilmoituksen blogipäivityksestäni? Sähköpostissa näkyy kuulemma koko teksti. Näkyykö kuvatkin?

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!