Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!maanantai 18. tammikuuta 2010

Kommentteja

Niin, vielä lyhyt lisäys..

Jos tätä blogia joku lukee, niin olisin kovin ilahtunut, jos jättäisit teksteihin liittyviä kommentteja minun luettavakseni. Blogia on mukava kirjoittaa, mutta vielä mukavampi olisi, jos voisin käydä jonkinlaista vuoropuhelua ihmisten kanssa siihen liittyen.

Joten jos tekstini herättää kysymyksiä, ajatuksia, muistoja, omia kokemuksia, mielipiteitä, ideoita (esim. toisenlaisesta toteutustavasta tai miten itse olet jonkin asian tehnyt tai nähnyt tehtävän), mitä vaan, niin ole ystävällinen, ja kirjoita niistä! Minusta olisi NIIIIIIN mukava lukea niitä!

"Onnea on puutuneiden jalkojen venyttely."

4 kommenttia:

 1. Vielä yksi juttu. Onko aivan välttämätöntä, että pitää kirjoittaa tuo kirjaintunnus ennen kommentin jättämistä (kysymysmerkki, tässä koneessa ko. nappi on hajonnut.) Minun blogiini on näinä vuosina tullut muistaakseni yksi mainos ikinä, joten en usko, että blogisi tukkeutuisi, vaikka kirjoittaminen ei olisikaan tuon "salauksen" takana.

  P

  VastaaPoista
 2. Ihanan paljon olet jättänyt kommentteja! Tulee hyvä mieli. Pitääpä lisätä onnellisuuslistaan.. heh.
  Joo, muakin noi kirjaintunnukset ihmetyttää. Valitettavasti en voi asialle mitään. Minuakin ne aina rasittaa.
  P.S. Näkeekö näistä minun blogimerkinnöistä sen punaisen langan, mikä minulla on ollut tähän ideana ja teemana?

  VastaaPoista
 3. Mie oon kyllä omasta mielestäni kirjoittanut useamman kommentin, mut ei vaan näy :-/ Uudet yritykset siis.

  Ja tuon sanavahvistuksen saat Outi poistettua omista asetuksistasi. Jos siis käsitin oikein tuon kohdan..

  VastaaPoista
 4. Höh. No voi harmi, että jouduit useampaan kertaan kirjoittamaan. Se on aina tosi kurjaa! Kiitos kuitenkin jaksamisesta! Saatko sinä muuten tiedon, kun vastaan näihin sun kommentteihin? Ettei tarvii käydä kyttäämässä, että milloin vastaan.
  Ai, ja kiitos vinkistä! Pitää käydä vielä kerran asetuksia pläräämässä.. Niissä olikin aikamoinen lukeminen eka kerralla. Ei ehkä ihan kaikki jäänyt kaaliin.

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!