Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!torstai 21. tammikuuta 2010

Runojoulukalenteri

Jouluksi 2008 tein äidilleni ja hyvälle ystävälleni joulukalenterin, jossa luukkuina oli rullalle käärityt paperilaput ja niissä jouluiset runot. Ajattelin, että päivittäin jouluisia runoja lukemalla tulisi hyvin joulumieltä ja ajatukset suuntautuisivat joulun odotukseen. Runot olivat kiinnitetty yhteen punottuun lankaan, jonka sai vaikka ilmoitustaululle tai seinälle roikkumaan.

Palaute kalenterista oli kovin myönteistä. Tarkoitus oli tehdä seuraavaksikin jouluksi samanlaiset kalenterit, mutta vaan uusilla joulurunoilla, mutta en sitten saanut aikaiseksi. Ehkä ensi jouluksi... Kuka tietää.

"Onnea on silmien kiinni pistäminen väsyneenä."

2 kommenttia:

  1. Tämäkin idea pitää pistää muistiin. Uskoisin että varmasti on mieleinen lahja.

    VastaaPoista
  2. Ja aika pienellä vaivannäöllä..

    VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!