Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!lauantai 6. helmikuuta 2010

Kukka-aiheisia kortteja


Blogin aloittamisen jälkeen olen kirjoittanut joka päivä. Vajaa viikko sitten kirjoittaminen kuitenkin loppui. Välillä kun täytyy tehdä jotain, josta kirjoittaa. Tällä kertaa tein kukka-aiheisia postikortteja. Kuvassa muutama tehdyistä korteista. Otin kuvan ainoastaan korteista, jotka hieman erosivat toisistaan. Kuvissa olevia kortteja kun tuli tehtyä samalla kertaa usempia.

Äitini tuli kylään ja kuten meillä tapana on, teimme noita kortteja yhdessä. Äiti oli aiemmin merkkaamalla (merkkaus-ommel vai mikä lie?) tehnyt tuollaisia kukkien kuvia, jotka nyt saivat viimeistellyn muodon kortteina. Kangas siis liimattiin korttikartongille ja sen päälle liimattiin toinen kartonki tai paperi, johon oli tehty ympyrän muotoinen reikä sellaisella "kirurgin veitsellä" (taaskaan en tiedä oikeaa nimitystä). Ympyrä -sapluuna on itse tehty vapaalla kädellä, joten älä ihmettele, jos ympyrä ei ole täydellinen. Myös veitsen käyttö vaati hieman harjoittelua, että sai siistiä jälkeä. Mutta kyllä se ihan  helppoa kuitenkin oli.

Apuna tietysti myös kuviosakset ja osassa kimalleliima. Monesti olemme käyttäneet juuri kimalleliimaa kortin viimeistelyyn. Kortin kirjoituspuolelle liimasimme myös saman väristä paperia kuin etupuolelle. Tämä käytäntö on tullut siitä, kun joskus korttikartonki on liian tumman väristä,että siihen voisi kirjoittaa. Silloin olen liimannut jonkin vaaleamman paperin kuviosaksilla leikattua tekstiä varten. Ja vaikka valkoisesta korttikartongista hyvin näkee kirjoitetun tekstin, niin se on vähän orvon näköinen. Niinpä olen tehnyt saman jutun valkoisille korteille.

Ennen näiden korttien tekemistä teimme myös tulevan vauvan ristiäiskutsukortit valmiiksi, mutta niistä en kerro mitään ennen ristiäisiä. Laitan sitten vaikka ristiäisten jälkeen kuvat niistä.

"Onnea on se, kun pääsee kylmästä bussin lämpöön."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!