Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!



lauantai 16. tammikuuta 2010

Rakastan matkustelua

Vierailu eri maissa ja kulttuureissa antaa niin paljon! Omista matkapäiväkirjoistani voitte lukea tarkemmin osoitteessa:

http://www.travbuddy.com/Outimaaria

Muistiinpainuvimpia kokemuksia ovat olleet esimerkiksi :
Gizan pyramidit Egyptissä,
Eiffel torni ja EuroDisney Ranskassa,
Stonehenge Englannissa,
Disneyland, Universal Studios, Magic Mountains, tulikärpästen katselu sekä Los Angeles ja San Francisco kokonaisuudessaan USAssa,
Akrotirin kaivaukset, veneestä pois hyppääminen kauempana rantaa, kun aallot olivat liian kovat, että vene olisi vienyt meidät rantaan asti -sekä tietysti takaisin veneeseen meno, veneestä hyppääminen rikkilähteeseen Kreikan Santorinilla,
Kiinan muuri ja Kielletty Kaupunki Kiinassa,
eläintarhan yösafari, krokotiilien pelkääminen mangrovemetsässä, sademetsässä kävely, valtavan kokoiset vanhat puut Kasvitieteellisessä puutarhassa, 83 metriä pitkä tunneli, jossa pystyi näkemään erilaisia kaloja joka puolella ympärilläsi, delfiinin silittäminen Singaporessa,
Imperial Palacen puutarhat Japanissa.

Monet muutkin paikat ovat olleet upeita ja kokemuksen arvoisia esimerkiksi Ruotsissa, Espanjassa, Saksassa, Kyproksella, Virossa, Venäjällä, Italiassa ja Monacossa.

Myös matkapäiväkirjojen kirjoittaminen on todella antoisaa. Toki siihen kuluu oma aikansa, mutta matkoja voi muistella paljon yksityiskohtaisemmin jälkeenpäin, kun voi lukea omia kirjoituksiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!