Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!torstai 12. heinäkuuta 2012

Lasten askartelumatsku -vaihto

Tykkään kovasti askarrella tyttöjeni kanssa (kohta 4v ja kohta 2 1/2v), mutta olisi kiva, jos siitä tulisi jotenkin säännöllisempää eikä haittaisi, vaikka tulisi useamminkin askarreltua. Senpä takia minulle tuli idea tästä lasten askartelumatsku -vaihdosta.

Tässä vaihdossa jokainen lähettää vuorollaan jokaiselle osallistujalle matskut, joista saa tehtyä jonkun askartelutyön. Se voi olla myös käsitöihin liittyvä. Mukaan liitetään ohjeet, mitä on tarkoitus tehdä ja mielellään myös kuva valmiista työstä.

Jonkinlaista ikähaarukkaa olisi varmaan viisainta tähän kehitellä. Matskuista pitäisi siis saada koottua valmis työ vaikka 2-5 -vuotiaiden lasten, mutta ei haittaa, jos ohjeissa on sellaisia osia, missä tarvitsee osittain vanhemman apua ja osallistumista.

Tämä vaihto järjestetään, jos tähän tulee yksikin osallistuja meidän tyttöjen lisäksi. Voidaan sopia sitten osallistujien kanssa yhdessä, mikä on matskujen lähetystiheys (esim. viikko, 2 viikkoa, kuukausi). Tämä riippuu toki siitäkin, montako osallistujaa saadaan. Mitä enemmän osallistujia saadaan kokoon, sitä harvemmin tarvitsee yhden ihmisen matskuja lähetellä. Senpä takia tätä vaihtoa saa kernaasti mainostaa!!

Valmiiden töiden kuvat olisi kiva nähdä. Teen jokaisesta matskukuoresta oman postauksen, johon ne voi kommenttiruutuun linkittää. Mutta ei sovita kuitenkaan mitään eräpäivää, milloin töiden pitäisi olla valmiita. Ne voi tehdä ihan omalla ajalla. Tärkeintä on se, että lähetät matskusi omalla vuorollasi.

Tavoitteeni olisi, että tästä tulisi ihan jatkuva vaihto eikä yksittäinen tapaus. Voit joka tapauksessa osallistua vain yhden kierron ajaksi (ja vaikka joskus myöhemmin uudestaan useammankin kertaa) tai sitten tosiaan osallistua jatkuvasti joka kerta uudestaan siihen asti, kun ilmoitat, ettet halua enää.

Osallistua voit jättämällä tämän postauksen kommenttiruutuun osallistujien nimet ja iät. Infoa myös, haluatko osallistua vain yhden kierron ajaksi vai useammaksi. Jätä myös sähköpostiosoitteesi. Laittelen sitten viestiä takaisin osoitteista sun muista!

Osallistujat:

1. Veera 4v.
2. Elina 2 1/2 v.
3. Saana 10v.
4. Maria 6v.
5. Emilia 3v.
6. Eemil 3v.
Kiitos,
  että kävit lukemassa höpinöitäni!
  Olisi todella mukava,
  jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla,
  kiitos!

 

2 kommenttia:

  1. Meiltä mukaan tulee ainakin yksi osallistuja Saana 10v. Sähköposti lillerii@gmail.com

    Laitan mainontaa blogiini lilleriin kotona. :)

    VastaaPoista
  2. LilleRii: Voi miten kiva juttu! Eikä tuo minua ainakaan haittaa, että on paljon vanhempi kuin meidän tytöt. Muistakaa vaan sitten matskuja kootessanne, että niistä pitää saada pientenkin lasten aikuisen avustuksella koottua askartelu. :D Laittelen sulle sähkistä.

    VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!