Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!maanantai 7. toukokuuta 2012

Outin omituiset haaste #5: serpentiini

Voi, kun olisin ymmärtänyt laittaa tämän haasteen jo aikaisemmin, nimittäin materiaalina pitää tällä kertaa käyttää serpentiiniä. Toivottavasti teillä on sitä vielä vapun jälkeen jäljellä! Muuten kortissa voi käyttää mitä tahansa muuta materiaalia. Ja voi olla muukin kuin kortti. Mallikortti tulee jälkikäteen.

Hyvää kevättä!

Kiitos,
että kävit lukemassa höpinöitäni!
  Olisi todella mukava,
  jos vielä jaksaisit ilahduttaa minua kommentilla,
  kiitos!

 

2 kommenttia:

  1. Onkos tämä blogi vielä voimassa, viimeisin postaus tais olla vuosi sitten ?

    VastaaPoista
  2. Viimeisin postaus (tämä sama mihin olet kommentoinutkin) on nyt toukokuulta eli 7.5.2012. Eli kyllä tämä blogi on ihan voimassa vielä. Askarteluja olen ehtinyt vähemmän postaamaan kyllä harmikseni, kun niitä on tullut tehtyä niin paljon, ettei ole ehtinyt postamaan lähellekään kaikkea. Kaikista olen kuitenkin kuvat ottanut, jos joskus ehtisi ne postata. Mutta on siellä noiden haasteiden lisäksi ihan tavan korttipostauksiakin ihan tältä vuodeltakin. Eikö ne näy sinulle?

    VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!