Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!maanantai 22. helmikuuta 2010

Simpukkatuulikello/mobile

Äitini tekosia jälleen. Simpukat on kerätty ulkomailta, niihin on porattu pienet reiät ja ripustettu roikkumaan pyöreään metallikehikkoon, mistä puhuin aiemminkin. Eli vanhasta lampunsuojuksesta leikattiin pyöreä osa ja maalattiin valkoiseksi. Mukana myös minisimpukoita, jotka ovat joskus muistaakseni toimineet kaulakoruna.

"Onnea on tyytyväisyys itseen."

2 kommenttia:

 1. Hei, millä poraat simpukankuoria? Kaunis mobile:-)

  Tiina

  VastaaPoista
 2. Heissan!
  Ihan tavallisella sähköporalla, pienellä poranterällä. Mikähän halkaisija olisi ollut, en muista tarkalleen, ei ainakaan isompi kuin 2mm.
  Kiitos kommentista! Niitä on kiva saada!
  Outi

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!