Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!tiistai 23. helmikuuta 2010

Maailman kartta


Sain isosiskoltani tällaisen idean ja päätin itsekin toteuttaa sen. Ostin maailman kartan, jonka laitoin nastoilla kiinni ilmoitustauluun. Noin isot ilmoitustaulut olisi maksanut tosi paljon, mutta minä sain tuon ilmaiseksi, kun Nordean Joroisten konttori oli heittämässä niitä roskiin. Kovin tarkasti tauluneulat ei kuvista näy, mutta olen siis merkinnyt tauluneuloilla kaikki kaupungit, missä olemme matkustaneet. Punaisilla neuloilla omat reissuni, sinisellä mieheni matkat ja vihreällä sellaiset, missä molemmat ovat käyneet joko yhdessä tai erikseen.

Kartasta on ollut mukava katsella, missä sitä on tullut käytyä ja missä sitä haluaisi seuraavaksi käydä ja mihin päin maailmaa suurin osa matkoista on sijoittunut. Kartta on ollut meillä sellaisen huoneen seinällä, missä oli "punttisali" ja kuntopyörä yms., mutta nyt kun sekin huone muuttui lastenhuoneeksi, jouduin ottamaan kartan pois seinältä enkä löydä sille mitään paikkaa, mihin voisin sen siirtää. Mihinkään kovin näkyvälle paikalle sitä en halua, ei se niin hieno ole. Jos en muuta keksi, niin laitan sen sitten vaikka varaston seinälle tai jotain.. heh.

"Onnea on kannustus."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!