Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!lauantai 13. helmikuuta 2010

Piparkakkutalo


Tässä kuvia elämäni ensimmäisestä piparkakkutalosta, jonka tein. Samalla tein pipareista seinälle tuollaisen hyvän joulun toivotuksen. Nämä ovat siis viime joululta.

"Onnea on hymy ja pirteä, iloinen ja ystävällinen naama / ihminen."

4 kommenttia:

 1. Miekin tein tänä jouluna pitkästä aikaa piparkakkutaloja. Ihan kivaa puuhaa.
  Tuo joulutoivotus on hauska!

  VastaaPoista
 2. Ai oikein useampia taloja? No johan! Minä päädyin sitten melko pian pilkkomaan talon pieniin osiin ja sulkemaan keksipurkkiin, kun Veera näki sen koko aika pöydällä ja mankui jatkuvasti piparia.

  VastaaPoista
 3. Me tosiaan tehtiin Tuomaksen kanssa useampi talo, muistaakseni neljä. Mallin leikkasin maitotölkistä eli aikas pieniä. Niitä sitten annoin ystäville joululahjana ja yhden herkuttelin itse.

  VastaaPoista
 4. Voi mahdoton, miten ihana idea!! Minusta pieni on aina kaunista ja tuo idea kuulostaa tosi hienolta ja söpöltä! Ehkäpä kokeilen ensi vuonna..

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!