Jos kiinnostuit jostain tekemästäni työstä, otathan yhteyttä O.K@hotmail.fi. Tilaustöitä voit myös kysellä. Ethän kuitenkaan kopioi kuviani ja tekstejäni ilman lupaani, kiitos! Blogini saat linkittää omaasi ja siitä kovasti ilahtuisinkin, jos niin teet -erityisesti jos olet lainannut ideoita blogistani! :) Ja jätäthän käynnistäsi kommentin: ne ilahduttavat päivääni suuresti!perjantai 26. helmikuuta 2010

Entisöidyt piirongit

Siis ensiksikin tuo sana piironki näyttää ja kuulostaa ihan hullulta, kun sen kirjoittaa ylös.. Äitini on hionut näistä molemmista huonekaluista vanhat maalit pois. Siinä oli kova homma. Toinen noista oli ainakin ennestään karmean vihreän värinen. Ja sitten se lakkasi ne. Vielä yksi samantyylinen kaappi odottaa entisöintiä. Nämä kaksi ovat meillä evakossa vanhempieni talon rakennusprojektin ajan. Sitten joskus saamme kuulemma jokainen tyttö (meitä on kolme siskoa) yhden omaksi. Minusta tämä alemmassa kuvassa oleva on varsinkin tosi kaunis. Ilolla otin ne meille evakkoon. Mitenkähän niistä raaskii luopua?! Molemmat piirongit ovat siis isäni lapsuudenkodista peräisin.

"Onnea on valokuvat: niiden ottaminen, katsominen, saaminen, antaminen, kiinnittäminen albumiin ja tekstien kirjoittaminen kuvien alle sekä skräppääminen."

2 kommenttia:

  1. Aivan mielettömän ihanat piirongit!
    Ison ja taitavan työn on äitisi tehnyt entisöidessään niitä.

    VastaaPoista
  2. Joo, mä tykkään kans kovasti! Kyllä aika paljon varmaan maksaisivat, jos uutena lähtis ostamaan. Ja noi on kyllä enemmän mun mieleen, kun ne on omasta mummolasta ja muistaa lapsuudesta ne.

    VastaaPoista

Kiitos sinulle, joka ehdit ja jaksat käyttää pienen hetken ajastasi jättämällä minulle kommentin! Teollasi ilahdutat suuresti päivääni!